Redigera PDF Online: De 7 bästa gratis webbplatserna för redigering

0 Shares

Ibland behöver du redigera PDF och det kan vara något snabbt eller litet, vid dessa tillfällen behöver du inte installera ett program. Och för att hjälpa dig med det i den här guiden, låt oss veta de bästa gratissidorna för dig att redigera PDF. Låt oss börja med att titta på hur man gör detta.

I den här artikeln hittar du:

Hur redigerar man PDF?

PDF-filer är svåra att redigera, men denna idé är ett minne blott. Idag finns det en stor mångfald av verktyg och till och med webbsajter som tillåter redigering på ett enkelt och praktiskt sätt. Låt oss lära oss nedan.

1. Liten PDF

liten pdf är bra för att redigera pdf

Den första webbplatsen för att redigera PDF är SmallPDF, den tillåter inte att du ändrar text i filer, men den har funktionen att täcka delar av dokumentet. Genom att dölja texten kan du skriva in text och skriva över den. Utöver den här funktionen låter programmet dig använda frihandsmarkörer och inkludera bilder och former i ditt dokument.

Om du behöver ändra ett mycket stort utdrag är det möjligt att konvertera ditt PDF-dokument till Word. Resultatet av konverteringen kan sparas på din dator eller Dropbox. Om det behövs kan du dela filen via e-post eller till och med skriva ut den. För att komma åt sidan klicka här och använd alla redaktörens verktyg.

2. Sejda

Ett annat bra alternativ är Sejda, det är en höjdpunkt i listan, eftersom det tillåter redigering av text i PDF:en. Men det gör det inte bara. Webbplatsen låter dig signera filen virtuellt och gratis. För detta kan du välja typsnitt, mellan kursiv, frihand eller användning med företagets logotyp.

På webbplatsen kan du även skapa interaktiva formulär och inkludera fler sidor i ditt PDF-dokument. Webbplatsen låter dig infoga länkar, bilder och många ikoner. I anteckningar kan du markera delar av dokumentet, stryka under, stryka över text och även rita saker.

Och eftersom vi pratar om anteckningar kan du skriva dina anteckningar och slutligen spara allt på din enhet, Dropbox eller Google Drive. Upptäck webbplatsen genom att klicka här.

3.PDFEscape

pdfescape är ett av de mest populära alternativen

Ett modernt och fullfjädrat alternativ är PDFEscape, med den kompletta katalogen tillåter det redigering av originaltexten i PDF-filer. Förutom denna framhävningsfunktion låter den dig radera utdrag som du inte längre vill ha och skriva över det med det faktiska innehållet du vill ha.

Sajten som fungerar online, utan att behöva ladda ner mjukvara, har också verktyg som ger infogande av länkar, bilder och former, samt möjligheten att skriva på fri hand. Om du gillar att göra många anteckningar på din PDF, kommer alternativ inte att saknas. Med den kan du skapa klisterlappar, markera viktiga delar av texten, stryka över eller stryka under valfritt avsnitt.

Om allt är trassligt kan du ändra ordningen på allt, eller till och med ta bort sidor från filen. Du kan också klippa ut en viss del av dokumentet och behålla den för dig själv. Om att spara saker kan du spara antingen på din enhet eller på molnet, valet är ditt. Upptäck webbplatsen nu genom att klicka här, och använd detta otroliga verktyg.

4.iLovePDF

Ett annat alternativ som är mycket känt, och som finns på folkets läppar, är iLovePDF. På grund av dess kompletta verktyg väljer många att använda det. Med den kan du lägga till text, bilder, former och anteckningar på fri hand. Tyvärr är den fortfarande inte komplett som andra konkurrenter, ett exempel är att man inte kan redigera befintlig text.

Däremot låter webbplatsen dig infoga en vit bakgrund i texten och skriva över den. Detta är ett sätt att ändra texten och göra den till din egen. Om du inte vill skriva något ovanpå, lägg bara ett nytt färglager ovanpå. Alla åtgärder vi såg är på höger sida av panelen. Alla ändringar kan ångras genom att klicka på papperskorgen bredvid ikonerna.

Alla modifierade filer kan laddas ner till din dator, delas via länk eller sparas på Drive och Dropbox. Upptäck sajten nu genom att klicka här och njut av alla funktioner.

5.DocHub

docHub är ett annat bra alternativ

Ett lite mindre praktiskt alternativ som kräver användarinloggning är DocHub. Även med dessa svårigheter i början har sajten en kontrollpanel med många verktyg. Själva redigeraren är lätt att använda och låter dig bjuda in andra att gemensamt redigera allt. Allt detta innebär att man sätter en signatur på dokumentet.

Webbplatsen låter dig signera dokumentet praktiskt taget från vilken enhet som helst. Du kan signera hur du vill, särskilt inklusive din företagslogotyp. Utöver själva redigeringen kan du lägga till text, täcka oönskade utdrag, rita på fri hand och markera. Spara alternativ inkluderar Classroom, Drive, Dropbox och Onedrive. Upptäck webbplatsen genom att klicka här.

6. Online PDF Editor

Online PDF Editor är utmärkt för att redigera PDF, det beror på att den kombinerar enkelt gränssnitt med mycket användbara verktyg. Den använder artificiell intelligens och känner därmed igen texten i dokumentet, på så sätt kan du justera och ändra allt.

Också när det gäller redigering av PDF kan du lägga in fler textblock, länkar, bilder, geometriska former, signera det, ta bort vissa delar, infoga sidor och göra anteckningar. När det gäller möjligheten att redigera PDF stöder den dokument på upp till 200 sidor eller 50 MB. Använd detta fantastiska och kompletta verktyg helt online för att redigera PDF, besök webbplatsen genom att klicka här.

7.PDF Pro

PDF Pro är klar

PDF Pro är det sista helt onlineverktyget vi kommer att se, det är komplett och fokuserat på att redigera flera dokument. Webbplatsen erbjuder funktionalitet för att konvertera PDF till Word, slå samman filer, ta bort text, lägga till vattenstämpel, rotera dokument och till och med lösenordsskydda.

Men allt är inte perfekt, på grund av Pro i namnet är det ett verktyg på hög nivå. Gränsen för redigering av PDF är tre per månad. Upptäck webbplatsen genom att klicka här.

Men vad händer om du vill redigera PDF offline, utan onlinelösningar? Nedan finns två program som kan hjälpa dig.

Programvara för redigering av pdf

1.PDF-XChange Editor

PDF-XChange Editor är ett bra program som du kan ladda ner för att redigera PDF, även i testversionen kan du göra stora redigeringar. I den kan du enkelt redigera text, på samma sätt som onlineredigerare.

Dessa redigeringar innebär att infoga klisterlappar, radera delar, understryka text. Du kan också rotera sidor, numrera dem, placera formelbilder och mycket mer. Ladda ner den genom att klicka här.

2. Inkskape

inkscape är det perfekta programmet

En annan bra programvara är Inkskape som tillåter mycket funktionalitet, som att byta dokumenttypsnitt. Du kan lägga till eller ta bort textavsnitt från dokumentet, infoga formdiagram. Och gillar du att göra frihandsteckningar tillåter han det också. Gör allt detta offline genom att ladda ner programmet, klicka här.

Slutsats

Vi hoppas att du har kunnat använda och gillat några av alla dessa alternativ för att redigera PDF. Berätta nu för oss, lyckades du följa alla stegen? Tvivlar du på något? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

0 Shares