Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Reason+ – $19,99/månad för Reason med nya instrument, effekter och byggstenar varje vecka

Reason+ är den nya prenumerationstjänsten från mjukvaruföretaget för musikproduktion, som kombinerar hela DAW med inspirerande ljudpaket varje vecka.

Anledning+ är free för en månad, sedan 19,99 USD per månad eller 199 USD per år. Om du redan äger Reason kan du få 50 % rabatt på ditt första år fram till den 27 april 2021. Klicka här för att komma igång. Så vad innehåller Reason+?

  • Veckovisa inspirerande ljudpaket – Reason Companion-appen innehåller musikaliska byggstenar som passar bra ihop och kan ändras hur du vill. De är skapade av ljuddesigners i världsklass i Reason Rack.
  • 70+ legendariska instrument och effekter – Dessa har kombinerats på alla möjliga sätt för att skapa artisters identiteter och skapa otaliga hits och unika ljud.
  • Plugin-rack för kreativ ljuddesign – Reason kan användas som en fristående DAW för att spela in och redigera, eller inom andra musikproduktionssviter som Logic, Ableton, Bitwig, Studio One, Cubase etc. som en VST/AU/AAX-plugin.
  • Uppdaterad Reason-programvara

Reason+ är det perfekta tillägget till Ableton Live, Apple Logic, FL Studio eller Avid Pro Tools. Med alla våra instrument och effekter, kombinerat med en konstant ström av inspirerande ljudpaket som kopplas direkt till din favoritljudvärdapplikation, får du fantastiska ljud direkt som du kan justera lite eller mycket för att få det unika ljud. Precis som exempel påskyndar Sound Packs musikskapandeprocessen och utlöser idéer snabbt. Men till skillnad från samplingar som ofta får dig att låta precis som alla andra, tar Sound Packs dig långt bortom. Justera parametrar, lägg till effekter, byt ett instrument, ändra signalflödet, gör det till ditt. Om du vill vara unik, originell, knäpp är Reason+ vad du behöver.

Timothy Self, Chief Experience Officer, Reason Studios

Vi har sett många mjukvarusviter flytta till en prenumerationsbaserad tjänst de senaste åren, som Adobe och Microsoft Office, för att säkerställa en kontinuerlig tillgång på inkomst. En av FL Studios främsta försäljningsargument är deras livstid Free Uppdateringar lovar, från en engångsbetalning. Det verkar som om denna punkt har gett resonans genom videon nedan, med 270 likes till 1,1k ogillar. 19,99 USD per månad kan verka mycket mer lätthanterligt än en engångsbetalning på 399 USD för dem som har en budget. Kommer Reasons veckovisa nya ljud att motivera månadskostnaden? Det återstår att se.

Reason Studios säljer fortfarande den traditionella programvaran Reason och lovar att fortsätta utveckla den.