Realme X7 Max: Den kommer att ha en avancerad processor

0 Shares

Realme X7 Max

Realme är fortfarande långt ifrån att positionera sig som en av de fem bästa tillverkarna på planeten. Men naturligtvis går den på rätt väg, eftersom det har varit den tillverkare som har vuxit mest i Europa under det första kvartalet 2021. Och allt tack vare dess mellanklasstelefoner, som t.ex. Realme X7 Max som har läckt ut nu.

X-familjen har gett Realme många glädjeämnen, med vissa modeller lanserade i Spanien, även om just X7 och X7 Pro aldrig kom till vårt land. Nu har en bild läckt ut av vad som skulle bli den nya Pro-modellen i denna serie med några av dess egenskaper.

Realme X7 Max, första funktioner

Och det verkar som att det vi har känt nu är vettigt, om vi tar hänsyn till egenskaperna hos föregångaren till denna enhet. Läckan är baserad på bilden av en del av Realme X7 Max box , som avslöjar tre viktiga aspekter, även om två av dem skulle förväntas, de som är relaterade till dess skärm. I den här filtreringen sticker det ut framför allt att processorn den kommer att ha visas, och det kommer att göra den här telefonen inte till en mellanklass, utan en avancerad mobil.

Realme X7 Max

För som vi ser i rutan skulle den ha en MediaTek Dimensity 1200-processor med 5G , vilket är det mest kraftfulla som den asiatiska processortillverkaren erbjuder oss. Därför kommer den här telefonen att sikta väldigt högt i denna mening, och vi vet inte om efternamnet Max kommer från skärmen, som är större, på grund av dess kraft eller på grund av en bättre utrustad kamera.

Realme X7 Pro 5G

I det här fallet är de andra två funktionerna som har läckt ut en AMOLED-skärm, samt en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Dessa två sista aspekter förvånar oss inte längre så mycket, eftersom vi hittade dem i Realme X7 Pro , som vi minns lanserades i september förra året.

Vad mer kan man förvänta sig av honom?

Tja, det verkar som att den här telefonen kommer att erbjuda ett högre steg i detta sortiment av företaget, något som dess processor visar oss, eftersom den tidigare modellen hade en Mått 1000+ . Att känna till egenskaperna hos Realme X7 Pro Ultra, det skulle det inte förvåna oss att skärmen växte till 6,7 eller 6,8 tum, och att dess kamera tog steget till 108 megapixlar, som vi redan har sett i vissa mobiltelefoner av märket .

Nu vet vi inte om den här modellen kommer till Europa, eftersom det finns en risk att det är en version av en mobil som redan lanserats i Europa, som t.ex. Realme GT Neo , som vi minns redan har samma processor som denna modell som har läckt. .

Källa> Twitter Gadgetsdata

0 Shares