Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Realme visar sin tillväxt hittills under 2020

Realme-företaget är relativt ungt, men har snabbt kunnat få fotfäste på marknaden. Delvis beror det på hjälp från Oppo, men vi kan inte ta bort meriteringen av resultaten från första halvåret 2020.

Varumärket noterade en ökning med 157 % under det första kvartalet 2020 på årsbasis, medan förbättringen under det andra kvartalet 2020 var 11 %, ett av de få företag som verkligen förblir i det svarta efter den första vågen av det globala pandemisk.

Realme växer exponentiellt 2020, men förbereder redan sina mål för nästa år

Företaget har lyckats bli ett av de fem bästa telefonvarumärkena i minst nio länder på tre olika kontinenter. Utan tvekan är detta en milstolpe som inte är inom räckhåll för alla.

Madhav Sheth, VD för Realme India citerades för att säga att Realme har blivit och beviset är . Att tala med verkliga siffror, Realme har ökat sin användarbas med 15 miljoner under första halvåret.

Intressant nog sa Realme att ytterligare ett bevis på dess framsteg är att vara den första att introducera 125W UltraDART snabbladdningsteknik den 16 juli, trots att det faktiskt är en dag försenat efter systerbolaget Oppo.

Målet för 2020 är att nå 50 miljoner försäljningar av mobiltelefoner280 fysiska butiker över hela världen och mer än 50 produktlanseringar, vilket skulle sätta företaget på kartan över globala IoT eller Internet of Things varumärken.

Utan tvekan kan vi inte förneka den snabba tillväxt som företaget har haft baserat på att tillverka kvalitetsenheter till låg kostnad, det vill säga samma strategi som Xiaomi använde för ett par år sedan i sin expansion i hela Europa.

goals-realme-2020

Realme slutar inte, och förväntar sig att den om 2 eller 3 år kommer att skörda en försäljning på 100 miljoner enheter årligen. Går absolut inte åt fel håll. Om vi ​​fortsätter i den här takten kan jag som sagt uppnå det om två år.

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.