realme utökar initiativet “Make in India”, samarbetar med Khy Electronics för att göra AIoT-produkter lokalt

realme tillkännagav idag att de har samarbetat med Khy Electronics för att tillverka ett brett utbud av AIOT-produkter och tillbehör inklusive realme Watch 2 Pro, realme Buds Wireless och den kommande realme 4K Smart TV Google Stick i Indien. realme sa att de kommer att fortsätta att utöka tillverkningens ekosystem, stödja initiativet “Make in India” och förbättra sysselsättningsmöjligheterna.

realme diversifierade sig i kategorier för hörbara och bärbara enheter under 2019 och 2020 och har sett en massiv tillväxt i segmenten, sedan starten. “Initiativet bekräftar varumärkets engagemang för att göra Indien till ett nyckelnav för tillverkning av smartphones, smarta TV-apparater och andra AIOT-produktlinjer”, säger företaget.

Alla realme-smartphones som säljs i Indien är 100 % “Made in India” och nyligen, i augusti, har realme börjat exporteras till Nepal. Mer än 60-70 % av realme smartphonetillbehör, som skärmar, batterier och interna strukturer, köps och tillverkas för närvarande i Indien.

realme sa att det också uppmuntrar fler av dess leverantörer och partners att öppna lokala fabriker i Indien och bidra mer till vårt lands ekonomi. Med realmes AIOT-produktlinjer har realme tidigare slagit sig ihop med Bhagwati Products Limited och Videotex International Pvt. Ltd. som OEM-partner för att starta lokal tillverkning av realme Smart TV 32, 43 respektive 55 tum

I en kommentar till tillkännagivandet sa Madhav Sheth, vicepresident, realme och VD, realme Indien, Europa och Latinamerika:

Vi är glada över att dela att realme kommer att förbättra sin produktionskapacitet och glädja användare med Make In India-produkter. Vårt samarbete med Khy Electronics kommer att ge oss möjlighet att möta nya krav snabbt. Indien är en fokusmarknad för realme och våra ansträngningar är alltid inriktade på att prioritera konsumenternas behov och utrusta dem med trendsättande teknologier. Vi kommer att fortsätta att tillgodose den indiska marknaden med konsekvent samarbete med ekosystemet och göra användarna redo för framtiden.

Relaterade Artiklar

Back to top button