Realme TV och Realme Watch lanseras i Indien den 25 maj

Igår retade retme lanseringen av Indien för sin första smartwatch – ‘realme-klocka’ och nu har företaget äntligen avslöjat lanseringsdatumet i Indien och det kommer att lanseras tillsammans med realme-tv: n som tidigare läckt upp.

I tweeten från Madhav Sheth, VD, realme mobiles står det: “Låt oss #LeapToNext den 25 maj! Med produkter som är smarta, kraftfulla och trendiga är vi på väg att bli Indiens mest populära Tech-Lifestyle-varumärke. Vi ses!”. Lanseringen av realme-TV och realme-klocka äger rum online den 25 maj 2020 kl. 12.30 och särskilt, samma dag, avslöjar realme åtta nya produkter i Kina inklusive smartphones, TWS-öronsnäckor, smartphone och mer. Dessutom visar teasern en tydligare bild av realme-klockan jämfört med den som publicerades igår.

Tidigare rykten och läckta bilder tyder på att realme kommer att starta en 43-tums Android TV i Indien med stöd för NetFlix utanför lådan. Å andra sidan kommer “realme-klockan” att ha en fyrkantig skärm med rundade hörn som rymmer en 1,4-tums TFT LCD-pekskärm med en upplösning på 320 × 320. Den kommer att ha en enda knapp på höger sida och armbanden verkar inte vara utbytbara. Laddstiftet sägs vara på baksidan och sägs ladda ett 160mAh batteri som förmodligen kommer att hålla i 7 dagar med kontinuerlig pulsmätning. Dessutom sägs den vara IP68 vattentålig och ansluts via Bluetooth 5.0. Andra sensorer inkluderar en accelerationssensor och en blodsyresensor men ingen inbyggd GPS.

Vi borde veta mer information om prissättning och tillgänglighet för realme-TV och realme-klocka den 25 maj.

Relaterade Artiklar

Back to top button