Realme skjuter upp kommande lanseringsevenemang på grund av att COVID-19-fall återupptas

Realme har avbrutit sitt kommande produktlanseringsevenemang planerat till 4 maj, där det förväntades lansera Realme X7 Max, en flaggskeppssmartphone utrustad med Dimensity 1200-chipset. Beslutet kommer i kölvattnet av den nuvarande koronavirussituationen i Indien, vilket har lett till en ökande ökning av COVID-19-fall i landet.

Madhav Sheth, VD för Realme India, delade beslutet via Twitter och uppmanade alla att följa COVID-19 säkerhetsprotokoll.

Efter noggrant övervägande har #realme beslutat att skjuta upp den kommande lanseringen av smartphone och AIoT-produkter tillsammans med jubileumsfirande.

I dessa svåra tider, låt oss fokusera på att bidra så mycket som möjligt.
Stanna hemma, håll dig stark! Vi kommer snart tillbaka.

Ursprungligen twittrade av Madhav108MP (@ MadhavSheth1) den 28 april 2021.

Realme var nästan på väg att lansera en massa produkter som en del av sin 3-årsjubileum den 4 maj. Evenemanget kunde ha presenterat Realme X7 Max ombyggd från Realme GT Neo, tillsammans med Realme TV 4K 43-tums, och några ospecificerade AIoT-produkter .

LÄS OCH: Hur man gör Covid-19 Vaccinregistrering för personer över 18 år i Indien

Sedan den första lanseringen av Realme-varumärket den 4 maj 2018 brukade företaget organisera jubileumsfester under denna period. Varumärket tenderar också att erbjuda lukrativa erbjudanden och rabatter på Realme-produkter. Även om varumärket har skjutit upp evenemanget har det inte meddelat något nytt datum för framtiden.

Realme GT Neo

LÄS OCH: Xiaomi arbetar enligt uppgift på en 200MP kameratelefon: Vet detaljer

När det gäller Realme X7 Max har företaget aldrig avslöjat modellnamnet men vi tror starkt att det kommer att vara en del av Realme-evenemanget, närhelst det händer. Telefonen kommer att vara ett premiumerbjudande utrustat med MediaTek Dimensity 1200 5G-processor. X7 Max förväntas få en 6,43-tums sAMOLED 120Hz-skärm, 64MP trippel bakre kameror och ett 4500mAh-batteri med 50W snabb laddningsstöd.

Relaterade Artiklar

Back to top button