Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

realme ökar FoU för snabbladdningsteknik i världsklass, öppnar Global Institute of Leap-forward Technology

realme är redo att introducera realme GT3 med världens snabbaste 240W snabbladdningsteknik globalt vid Mobile World Congress 2023 i Barcelona, ​​Spanien, den 28 februari.

Idag har företaget meddelat att det har etablerat ett dedikerat FoU-center som heter realme Global Institute of Leap-forward Technology i HQ, och en specialiserad filial i Indien.

realme sa att de har åtagit sig att investera i att bygga upp sina produktegenskaper. För att påskynda innovationer inom smarttelefondesign har företaget redan etablerat fyra stora designstudior världen över.

Institutet kommer att fokusera på att leda betydande tekniska framsteg, medan filialen i Indien kommer att vara primärt ansvarig för att samla in och organisera feedback. För att säkerställa relevansen och anpassningsförmågan för realmes produkter på den indiska marknaden.

Syftet med att etablera en filial i Indien är att göra det möjligt för realme att uppfatta riktningen för den indiska konsumtionskulturen på djupet och designa produkter som är mer lämpade för indiska konsumenter, sa företaget.

240W snabbladdningstekniken är utvecklad av Realmes Global Institute of Leap-forward Technology, och integrationen av FoU-resurser över hela världen kommer att låsa upp ännu större potential för framtida teknikgenombrott, sa realme.

realmes Global Institute of Leap-forward Technology

Realmes Global Institute of Leap-forward Technology består av över 60 globala tekniska experter som kommer att samarbeta för att övervaka företagets framtida produktkompetens. realme har också utökat sitt FoU-team, som nu utgör 60 % av det totala antalet anställda.

Institutet kommer att fokusera på att driva innovation inom sex nyckelområden, inklusive laddning, fotografering, display, spel, chipset och industriell design. Utöver att bygga ett internt team kommer institutet även att ha ett nära samarbete med industrilaboratorier och andra externa partners. Det kommer också att påskynda användarnas efterfrågan och förbättra den operativa effektiviteten mellan FoU och marknadsföring.

I en kommentar till detta sa Madhav Sheth – VD realme India, VP, realme och president, realme International Business Group:

På realme tror vi att innovation är nyckeln till att frigöra teknologins potential och driva framsteg. Våra produkter är designade för att tillgodose behoven och ambitionerna hos den unga generationen, som ständigt utvecklas och söker innovation. Vi är glada över att dela etableringen av Realme Global Institute of Leap-forward Technology, som kommer att vara grunden för att föra banbrytande teknik till användarna.

Vi tar ett betydande steg mot att skapa ett forskningsramverk som gör det möjligt för oss att ligga före kurvan och skapa spjutspetslösningar som möter marknadens behov. Vårt engagemang för innovation är orubbligt, och vi kommer att fortsätta att tänja på gränserna för vad som är möjligt för att leverera exceptionella produkter och upplevelser till våra kunder. Med den nya etableringen av realme Global Institute of Leap-forward Technology kommer vi att djupdyka i kundfeedback för att göra lämpliga produkter för kunder i Indien.