Realme GT 5G och Realme GT Master Edition 5G kommer …

0 Shares

Realme GT 5G -serien kommer snart att lanseras i Indien. Företaget har bekräftat att Realme GT 5G och GT Master Edition släpps den 18 augusti. Den senare utses som Realmes Flagship Killer 2021. Båda dessa smartphones kommer att finnas tillgängliga på Flipkart och realme.com. En särskild sida har också skapats på Flipkart¹ som visar alla dess viktigaste specifikationer tillsammans med designtips. Företaget har också börjat skicka inbjudningar till detta lanseringsevenemang. Du kan också se denna lanseringsevenemang på företagets Facebook- och YouTube -konto kl. 12.30.

Realme -VD Madhav Seth gav oss först en retning av den kommande lanseringen i avsnitt 28 av hans #AskMadhav -aktivitet. Vi ska tro att specifikationerna för dessa två smartphones kommer att förbli desamma som de är i den globala varianten. Det finns dock ingen diskussion om lanseringen av GT Master Explorer Edition för närvarande.

Realme GT 5G Specifikationer (Global Variant)

Realme GT har en 6,43 tum full HD+ AMOLED -skärm med 120 Hz uppdateringsfrekvens och HDR10+ -stöd. Under huven finns det Snapdragon 888 flaggskepps chipset längs LPDDR5 RAM -minne på sidan och UFS 3.1 -lagring.

LÄS OCKSÅ: Realme Watch 2 Pro Review: Bästa Smartwatch under 5000 INR?

Den har två lagringsvarianter 8 GB+128 GB lagringsvarianter och 12 GB+256 GB lagringsvarianter. Realme GT 5G har Realme UI 2.0 med Android 11 i kärnan. Realme GT 5G har trippel bakre kameror, inklusive en 64MP primärkamera, ett 8MP ultra vidvinkelobjektiv, ett 2MP makroobjektiv.

Realme GT Master Edition 5G -specifikationer (global variant)

Realme GT 5G & Master Edition lanserades

Realme GT Master Edition har också en 6,43-tums Full HD+ AMOLED-skärm, ett 778G 5G-chipset, 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. Telefonen har samma trippel bakre kameror som Realme GT.

I båda smartphones får du 65W Super Dart snabbladdningsstöd, som kan ladda telefonen från 0% till 100% på bara 33 minuter.

LÄS OCKSÅ: Realme Buds Wireless 2 Recension: Det bästa halsbandet under 3000 kr prisband?

Nu om några dagar vet vi om dessa två kommer med samma uppsättning specifikationer och funktioner i Indien. Markera dina kalendrar i alla fall.

Källa: 1

0 Shares