Realme C25Y lanseras med UNISOC T610 och en 50MP kamera …

0 Shares

Realme är redo att lansera sin nästa smartphone i C -serien med Realme C25Y i Indien. Smarttelefonen lanseras den 16 september enligt pressmeddelandet som delas av Realme India. Här är vad vi vet om dess specifikationer.

Realme C25Y specifikationer

Enligt pressmeddelandet kommer den med en Octa-core Unisoc T610 SoC och Mali-G52 GPU tillsammans med en 50-megapixel AI-aktiverad primärsensorkamera. Enligt bilderna som avslöjats av Realme kommer C25Y med ett vattendropps-hack för selfiekameran. Telefonens specifikationer inkluderar också en 6,5-tums HD+ -skärm med en standard uppdateringshastighet på 60Hz och TUV Rheinland-certifiering.

LÄS OCKSÅ: Oneplus Buds Z2 -specifikationer och lanseringsinformation läckt ut: Läs vidare för att veta mer

Den kör Realme UI 2.0 ovanpå Android 11 och har ett 6000mAh batteri under huven med 18W snabbladdningsstöd. Det kommer också att ha en Type-C-port.

För fotograferingsändamål har Realme C25Y en trippelkamerainställning med en 50MP huvudkamera, en 2MP makrokamera och en 2MP B&W shooter. På framsidan har den en 8MP kamera inuti ett vattendroppsnack för selfies. Anslutningsfunktioner inkluderar dual-band WiFi, Bluetooth 5.0. GPS och en mikro -USB -port. Det finns en cirkulär fingeravtrycksläsare på baksidan och panelen får en design med nålstreck.

Lagringsvarianter inkluderar 4 GB RAM med 64 GB och 128 GB internminne. Teaser för samma har också bekräftat blå och svarta färger alternativ tillsammans med en gradient finish.

LÄS OCKSÅ: Oneplus 9 RT kan lanseras den 15 oktober: Här är vad du kan förvänta dig

Realme C25Y Pris och tillgänglighet

Realme C25Y

Eftersom det är tänkt att gå med i C -serien Realme -smartphones förväntas priset vara ungefär detsamma som Realme C25: s pris som börjar från Rs. 9999.

Realme C25Y lanseras den 16 september kl. 12.30 IST på Realme Indias officiella webbplats tillsammans med e-handelsportalen Flipkart.com.

0 Shares