Realme C21Y kommer med trippelkamera och NFC i Brasilien, se pris

0 Shares

Idag (23) gjorde Realme den nya Realme C21Y officiell i Brasilien. Instegsenheten kommer till landet med en 6,5-tumsskärm, trippelkamera, 5 000 mAh batteri och Unisoc-processor. En annan höjdpunkt i modellen är NFC, enligt företaget självt debuterar C21Y som det billigaste alternativet för en smartphone som erbjuder närhetsbetalningsteknik. Vi kommer att se mer om det nedan.

Realme C21Y anländer till Brasilien

Realme C21Y kommer som ingångsmodell

C21Y ser väldigt lik ut Realme C11 och C25, som redan har släppts i Brasilien. Den nya enheten, som tillkännages idag, har en reflekterande plastram, har en mörk modul som tar med kamerorna och en högtalare på baksidan. Lade till en fingeravtrycksläsare på kanten. Finns i två färger blå och svart, modellen har motståndskraft mot fingeravtryck och repor.

Skärmen är en 6,5 tums IPS LCD med HD+ upplösning och 20:9 bildförhållande. På kameror levererar den nya modellen en 13 megapixel huvudlins med upp till 4X zoom, en 2 megapixel makrolins och en 2 megapixel djupsensor. När det gäller selfie har Realme C21Y en 5 MP främre kamera.

Realme C21Y kommer med NFC

När det gäller hårdvara är telefonen utrustad med en T610-processor, från Unisoc. Den har en åttakärnig körning på upp till 1,8 GHz och fungerar tillsammans med 4 GB RAM och det imponerande 256 GB internt utrymme. Den nya modellen kommer med Android 11 tillsammans med Realme UI. På batteri kommer cellen att levereras med en kraft på 5 000 mAh.

Realme C21Y kommer ut på marknaden som en prisvärd mobiltelefon med NFC, en teknik som möjliggör enkla betalningar genom närhet. Den anländer till landet för priset av 1 299 R$ Den 27/09 och 01/10 kommer den att ha ett kampanjpris på 999 R$.

enheten kommer med 4 kameror

Berätta nu för oss, vad tyckte du om den nya instegsmodellen med förstklassig teknologi? Ska du köpa den här instegsmodellen? Låt oss veta i kommentarerna.

Via 1

0 Shares