Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Realme 4K Google TV Stick kommer att finnas tillgängligt i Indien under …

Realme gick in i kategorin smart -tv förra året. För närvarande finns det fyra TV -modeller som erbjuds av varumärket i Indien, under olika storlekar och konkurrenskraftiga funktioner. Men om du inte vill spendera på en smart -TV och ser fram emot en dongel som kan göra även de dumma TV -apparaterna smartare, så kommer företaget ganska snart att ha något för det också. Realme 4K Google TV Stick kommer snart ut. Den här enheten kommer sannolikt att köra Google TV -startaren ovanpå Android TV -operativsystemet.

Realme TV-stick är den första streaming-enheten någonsin i Indien med Google TV. För de som inte är medvetna saknar även märkets tv -apparater denna nya programvara, precis som de flesta andra TV -modeller. Realme kommer att lansera 4K Google TV -pinnen under försäljningen av Flipkart Big Billion Day 2021.

LÄS OCKSÅ: Motorola lanserar nytt WiFi -mesh -system

Realme 4K Google TV Stick: Vad kan vi förvänta oss?

Flipkart har lagt ut en teaser på sin webbplats inför Big Billion Day -försäljningen 2021 med detaljer om Realme 4K Google TV -pinnen. Företaget har ännu inte avslöjat detaljer om sin första videoströmningsenhet. Baserat på sitt namn förväntas dock Realme TV -pinnen köras på Google TV och stödja 4K. Flipkart retade med att Realme 4K Google TV-pinnen kommer att vara tillgänglig i svart färg och har en USB Type-C-port, liknande den för Google Chromecast, som företaget hade introducerat med Google TV förra året.

LÄS OCKSÅ: Hur man skickar pengar med UPI offline

Google TV erbjuder ett nytt användargränssnitt, appspecifika innehållsrekommendationer och mycket mer, jämfört med det traditionella Android TV-operativsystemet. Jämfört med Android TV har Google TV ett mer subtilt och enklare användargränssnitt, vilket gör det lättare för användare att söka efter innehåll. Som en del av ett YouTube TV -medlemskap kan vi också komma åt avsnittet Live TV i Google TV, som visar alla tillgängliga livekanaler. Appen ger användarna möjlighet att hitta innehåll med hjälp av Google Assistant.

Vi kan förvänta oss att Realme 4K Google TV-pinnen stöder Wi-Fi 802.11ac (2,4 GHz/5 GHz) och Bluetooth. Realmes nya TV -stick kan också buntas med en fjärrkontroll så att du kan styra TV: n. I Indien kommer Realme 4K Google TV -pinnen att konkurrera med Amazon Fire TV -pinnen och Mi TV -pinnen. Vi borde lära oss mer information om Realme 4K Google TV -stick om pris och tillgänglighet när den lanseras under Big Billion Day -försäljningen 2021.