Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Realme 11 Pro+ och Realme 11 Pro kommer att drivas av MediaTek Dimensity 7050-chipset

Ämne: Realme 11 Pro+ och Realme 11 Pro kommer att drivas av MediaTek Dimensity 7050-chipset

Den efterlängtade Realme 11-serien kommer att göra sin debut på de globala och indiska marknaderna nästa månad, och fans av märket har ivrigt väntat på nyheter om de kommande smartphones. Realme har teasat serien på olika plattformar, och den berömda tipsaren Ice Universe delade nyligen en första titt på designen av Realme 11-serien på Weibo. Designen av Realme 11 Pro+ bekräftades senare av officiella bilder, men detaljer om telefonens interna specifikationer har förblivit ett mysterium … tills nu.

Specifikationer för Realme 11 Pro+

När det gäller specifikationer har Realme 11 Pro Plus en 6,7-tums FHD+ 120Hz AMOLED-skärm, vilket ger en uppslukande tittarupplevelse. Smarttelefonen kommer att ha en 200 MP OIS huvudkamera, tillsammans med en 8 MP Ultrawide och en 2 MP Macro-kamera, vilket gör det möjligt för användare att ta fantastiska foton och videor. Den har också en 32 MP selfiekamera för fantastiska självporträtt. Telefonen kommer med ett 5000mAh batteri och stöd för 100W laddning, vilket säkerställer att enheten alltid är redo att användas. Dubbla högtalare har också inkluderats, vilket ger en utmärkt ljudupplevelse.

Realme 11 Pro-specifikationer

Realme 11 Pro, å andra sidan, kommer att ha en 6,7-tums FHD+ 120Hz AMOLED-skärm och kommer också att drivas av MediaTek Dimensity 7050-chipset. Den har en 108 MP huvudkamera och en 2 MP makrokamera, tillsammans med en 16 MP selfiekamera. Telefonen kommer med ett 5000mAh batteri och stöd för 67W laddning, vilket säkerställer att den förblir påslagen hela dagen. Dubbla högtalare har också inkluderats, vilket ger en utmärkt ljudupplevelse. Smartphones kommer att finnas i tre färger – Sunrise Beige, Astral Black och Oasis Green.

Realme 11 Pro Plus och Realme 11 Pro Pris i Indien (förväntat)

Enligt våra källor kommer Realme 11 Pro Plus att kosta cirka 28 000 INR, vilket positionerar den som en konkurrent till Xiaomis Redmi Note 12 Pro+. Samtidigt förväntas Realme 11 Pro ha ett pris på cirka 24 000 INR.

Med sådana konkurrenskraftiga priser kan Realme vara ute efter att locka konsumenter med introduktionserbjudanden för att försköna affären.