Razer introducerar spelstolskoncept med en upprullbar skärm

0 Shares

Razer stod i centrum på CES 2021 med tillkännagivandet av ett antal konceptprodukter utöver sina eleganta spelbärbara datorer. En av dem är döpt till Project Brooklyn, en spelstol med inbyggd OLED-skärm.

Stolen följer traditionen med Chroma RGB-belysning. Den kommer också med vibrationsfeedback.

Spelstolen Project Brooklyn konceptspel är utrustad med en inbyggd display. Stolen ser vid första anblicken ut som en vanlig spelstol, men i ryggraden finns en dold 60-tums roll-up OLED-skärm.

Du kan få en helt uppslukande spelupplevelse utan rumsstorlek eller VR-hjälm, och fäll ihop skärmen när du bara vill sitta ner.

Razer säger att du också får vibrationsfeedback från HyperSense genom spelstolen. Dessutom kommer den med fällbara bord som låter dig enkelt växla mellan mus- och tangentbords- och gamepad-inställningar.

Sittdynorna och stativet är utrustade med Chroma RGB-belysning.

rakblad

Razer avtäckte också Project Hazels ansiktsmask för att hjälpa den att klara pandemin. Masken har ett glansigt yttre skal av vattentät och reptålig återvunnen plast.

Plasten är genomskinlig vilket gör det möjligt att läsa läppar och se ansiktstecken när du pratar med människor. Masken är också inbyggd i mikrofoner och förstärkare i fläktarna som kommer att projicera din röst, så du behöver inte oroa dig för att låta dämpad.

Det finns dock ingen indikation på när produkterna kommer ut på marknaden. Om vi ​​har företräde kanske vi inte ser någon av dem snart. Vi kan minnas att Razer 2017 introducerade en bärbar dator med tre skärmar som heter Project Valerie, men sedan dess har ingenting hörts om produkten.

0 Shares