RÀttsligt meddelande | Se hur det Àr gjort

0 Shares

Om du har nÄtt den hÀr sektionen av den hÀr webbplatsen Àr det för att du utan tvekan vill lÀra dig mer om relationen vi kan ha i det hÀr utrymmet. Det vill sÀga att kÀnna till aktivitetsdata, syftet med nÀtverket, vilken information pÄ nÀtverket som anvÀnds och vad som hÀnder med dina uppgifter, vilka rÀttigheter och skyldigheter vi har mellan dem och vi har en förklaring av vad som Àr rutiner för att skydda dina personuppgifter och sekretessplikt Miracomosehace.com.

I det hÀr utrymmet kommer anvÀndaren att kunna hitta all information relaterad till filen rÀttsliga villkor som definierar relationen mellan anvÀndare och Miracomosehace.com som ansvarig för denna webbplats. Som anvÀndare Àr det viktigt att du Àr medveten om dessa villkor innan du fortsÀtter med navigering.

Miracomosehace.com Som ansvarig för denna webbplats Ätar han sig att behandla anvÀndar- och kundinformation med fulla garantier och att följa nationella och europeiska krav som styr insamling och anvÀndning av anvÀndarnas personuppgifter.

Följaktligen följer denna webbplats strikt den organiska lagen 15/1999 av den 13 december Personuppgiftsskydd (LOPD)och kungligt dekret 1720/2007 av den 21 december, kÀnd som LOPD Development Regulation.

Den följer ocksÄ Europaparlamentets och rÄdets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd av fysiska personer (RGPD)och Àven lag 34/2002 av den 11 juli om informationssamhÀllets tjÀnster och elektronisk handel (LSSICE eller LSSI).

AllmÀnna anvÀndarvillkor

Dessa allmĂ€nna villkor reglerar anvĂ€ndningen (inklusive vanlig Ă„tkomst) av webbplatserna för medlemmarna pĂ„ webbplatsen Miracomosehace.com inklusive innehĂ„llet och tjĂ€nsterna som finns dĂ€ri. Alla som kommer Ă„t nĂ€tverket Miracomosehace.com (“AnvĂ€ndaren”) förbinder sig att följa de AllmĂ€nna Villkoren som gĂ€ller nĂ€r som helst nĂ€r du anvĂ€nder portalen Miracomosehace.com.

Personuppgifter som samlas in

Du har den fullstÀndiga informationen i filen integritetspolicy.

AnvÀndarnas skyldigheter och skyldigheter

AnvÀndaren Àr informerad och accepterar att Ätkomst till denna webbplats inte pÄ nÄgot sÀtt utgör inledningen av en affÀrsrelation med Miracomosehace.com. Genom att göra det samtycker anvÀndaren till att anvÀnda webbplatsen, dess tjÀnster och innehÄll utan att bryta mot gÀllande lagar, god tro och allmÀn ordning.

Det Àr förbjudet att anvÀnda webbplatsen för olagliga eller skadliga ÀndamÄl eller som pÄ nÄgot sÀtt kan orsaka skada eller hindra webbplatsens normala funktion. NÀr det gÀller innehÄllet pÄ denna webbplats Àr det förbjudet att:

  • Dess duplicering, distribution eller modifiering, helt eller delvis, sĂ„vida du inte uttryckligen Ă€r auktoriserad som rĂ€ttmĂ€tig Ă€gare
  • Eventuellt brott mot leverantörens rĂ€ttigheter eller Miracomosehace.com som rĂ€ttmĂ€tig Ă€gare
  • Dess anvĂ€ndning för kommersiella eller reklamĂ€ndamĂ„l

NÀr du anvÀnder internet Miracomosehace.com AnvÀndaren förbinder sig att inte vidta nÄgra ÄtgÀrder som kan skada bilden, intressen och rÀttigheterna Miracomosehace.com eller tredje part eller som kan skada, inaktivera eller överbelasta portalen Miracomosehace.com eller som pÄ nÄgot sÀtt förhindrar normal anvÀndning av nÀtverket.

AnvÀndaren mÄste dock vara medveten om att sÀkerhetsÄtgÀrderna för datorsystem pÄ Internet inte Àr helt tillförlitliga och dÀrför Miracomosehace.com vi kan inte garantera frÄnvaron av skadlig programvara eller andra element som kan orsaka Àndringar i anvÀndarens datorsystem (mjukvara och hÄrdvara) eller de elektroniska dokument och filer som finns dÀri, Àven om vi har vidtagit alla nödvÀndiga ÄtgÀrder och lÀmpliga sÀkerhetsÄtgÀrder för att undvika förekomsten av dessa skadliga element.

SÀkerhetsÄtgÀrder

Personuppgifter som tillhandahÄlls av anvÀndaren Miracomosehace.com de kan eller kanske inte lagras i automatiserade databaser, som enbart Àgs Miracomosehace.com, samtidigt som alla tekniska, organisatoriska och sÀkerhetsÄtgÀrder upprÀtthÄlls som garanterar konfidentialitet, integritet och kvalitet hos informationen som finns dÀri, i enlighet med bestÀmmelserna i gÀllande dataskyddsbestÀmmelser.

Kommunikation mellan anvÀndare och Miracomosehace.com anvÀnder en sÀker kanal, och den överförda informationen Àr krypterad tack vare https-protokoll, dÀrför garanterar jag de bÀsta sÀkerhetsvillkoren för att garantera anvÀndarnas konfidentialitet.

Konfliktlösningsplattform

Vi förser ocksÄ anvÀndare med en plattform för tvistlösning som tillhandahÄlls av Europeiska kommissionen och som Àr tillgÀnglig pÄ följande lÀnk: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Immateriella och industriella rÀttigheter

I enlighet med bestÀmmelserna i artiklarna 8 och 32.1 andra stycket i de immateriella rÀttigheterna, reproduktion, spridning och kommunikation till allmÀnheten, inklusive metoden för att göra dem tillgÀngliga, hela eller delar av innehÄllet pÄ denna webbplats för kommersiella ÀndamÄl, av nÄgon support och pÄ nÄgot tekniskt sÀtt, utan tillstÄnd Miracomosehace.com. AnvÀndaren förbinder sig att respektera de immateriella och industriella rÀttigheter som Àgs av Miracomosehace.com.

AnvÀndaren vet och accepterar att hela webbplatsen, innehÄllande icke uttömmande text, mjukvara, innehÄll (inklusive struktur, urval, layout och presentation), foton, audiovisuellt material och grafik, Àr skyddad av varumÀrken, upphovsrÀtt och andra legitima rÀttigheter i enlighet med de internationella fördrag som Spanien Àr part i och andra ÀganderÀtter och bestÀmmelser som gÀller i Spanien.

Om en anvÀndare eller en tredje part anser att deras legitima immateriella rÀttigheter har krÀnkts i samband med uppladdning av visst innehÄll till nÀtverket, mÄste de meddela Miracomosehace.com indikerar:

  • Personuppgifter om den berörda part som Ă€ger de rĂ€ttigheter som pĂ„stĂ„s ha krĂ€nkts eller anger med vilken representation han agerar i hĂ€ndelse av att ett krav framstĂ€lls av en annan tredje part Ă€n den berörda personen.
  • Identifiera innehĂ„llet som skyddas av immateriella rĂ€ttigheter och dess plats pĂ„ Internet, ackrediteringen av de immateriella rĂ€ttigheterna som anges, och ett tydligt uttalande dĂ€r den berörda parten ansvarar för riktigheten av informationen som tillhandahĂ„lls i meddelandet.

Friskrivning frÄn garantier och ansvar

Miracomosehace.com lÀmnar inga garantier av nÄgot slag och Àr inte heller ansvarigt i nÄgot fall för skador som kan orsakas av:

  • Brist pĂ„ tillgĂ€nglighet, underhĂ„ll och effektiv drift av nĂ€tverket eller dess tjĂ€nster och innehĂ„ll;
  • Förekomst av skadlig programvara, skadliga eller skadliga program i innehĂ„llet;
  • All obehörig, försumlig, bedrĂ€glig eller icke-kompatibel anvĂ€ndning av detta juridiska meddelande;
  • Brist pĂ„ laglighet, kvalitet, tillförlitlighet, anvĂ€ndbarhet och tillgĂ€nglighet av tjĂ€nster som tillhandahĂ„lls av tredje part och görs tillgĂ€ngliga för anvĂ€ndare pĂ„ webbplatsen.
  • Leverantören ansvarar inte under nĂ„gra omstĂ€ndigheter för skador som kan uppstĂ„ frĂ„n olaglig eller felaktig anvĂ€ndning av denna webbplats.

GĂ€llande lag och jurisdiktion

Sammantaget förhÄllandet mellan Miracomosehace.com med anvÀndare av dess telematiktjÀnster som finns pÄ denna webbplats Àr föremÄl för spansk lagstiftning och jurisdiktion.

Kontakt

Om du har nÄgra frÄgor om dessa juridiska villkor eller nÄgra kommentarer pÄ portalen Miracomosehace.comvar snÀll gÄ till:

0 Shares