Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Qualcomm utökar partnerskapet med Sony för Snapdragon SoCs i nästa generations smartphones

Qualcomm har meddelat att de har utökat sitt samarbete med Snapdragon-plattformar som driver Sonys nästa generationer av premium-, high- och mid-tier smartphones.
Genom detta samarbete strävar företagen efter att tänja på gränserna för vad som är möjligt inom mobilteknik, leverera oöverträffade användarupplevelser och driva framsteg inom smartphonebranschen.

De gemensamma ansträngningarna kommer att fokusera på integrationen av Qualcomm Technologies avancerade Snapdragon-mobilplattformar i Sonys framtida smartphone-linjer, vilket ger användarna förbättrad funktionalitet, högre prestanda och mer uppslukande användarupplevelser.

I en kommentar om partnerskapet sa OH Kwon, senior vice president för Qualcomm CDMA Technologies och president för Qualcomm Asia-Pacific (APAC),:

Vi är glada över att fortsätta arbeta med vår mångåriga partner Sony för att leverera nästa generations premiummobilteknik till konsumenter. Detta samarbete är en spännande möjlighet för oss att leverera innovativa användarupplevelser för att hjälpa till att möta kraven från konsumenter globalt.

Tsutomu Hamaguchi, chef för affärsenheten för mobilkommunikation, Sony Corporation, sa:

Xperia 1 V som är Sonys senaste flaggskeppssmartphone som drivs av Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform har tagits emot mycket väl av kunderna. Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete med Qualcomm Technologies för att leverera premium och övertygande upplevelser på framtida smartphones som drivs av Snapdragon-processorer.

Vi lyssnar alltid på våra kunder för att utveckla banbrytande teknik som möter och överträffar deras förväntningar, och vi litar på att Qualcomm Technologies kommer att hjälpa oss att fortsätta driva branschen framåt.