Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

PUMA lanserar sin första smartwatch i Indien med WearOS, pulsspårning, GPS för Rs. 19995

PUMA har samarbetat med Fossil Group för att lansera sin första smartwatch i Indien. PUMA PT9100 är en sportig stil smartwatch som kör Android WearOS med en pulssensor, GPS, snabb laddning, Activity Tracking och mer.

PT9100 drivs av Qualcomm Snapdragon 3100, 512 MB RAM, 4 GB ROM och ansluts via Bluetooth 4.2. Den har 1,19 tum AMOLED-skärm med en upplösning på 390 x 390 pixlar. Att vara en PUMA sportig smartklocka, det finns också vattentålighet upp till 50M.

Kör WearOS, enheten kan synkroniseras med Google Fit som tillsammans med GPS-sensorn tillåter aktivitetsspårning som pilates, rodd eller snurrning och räknar reps från styrketräningsträning som pushups. Användare kan också spåra hjärtfrekvens, aktivitetsmål, målförlopp och slutförande.

PT9100 kan synkroniseras med en smartklocka för att ge meddelanden direkt på klockan och kontrollera musikuppspelning. Enheten har också ett NFC-chip som kan användas för Google Pay-betalningar. För batteritid kräver PUMA upp till 1 till 2 dagar på en enda laddning med en laddningstid på två timmar.

Puma PT9100 smartklocka finns i tre färger; Svart, vitt och gult och finns att köpa på Flipkart till ett pris av Rs. 19995.