PUBG Mobile x League of Legends crossover-event närmar sig [rumor]

0 Shares

meddelade ankomsten av ett nytt crossover-evenemang som troligen är baserat på Netflix nya Arcane-serie baserad på . Teaseraffischen avslöjar inte mycket, men visar orden “PUBG Mobile x ‘?” för att föreslå en crossover. Den visar silhuetter av fyra karaktärer som kommer in i spelet i framtiden. Baserat på affischen spekulerar fansen att det är ett crossover-evenemang PUBG Mobile vs League of Legends är nära förestående. Detaljer om crossover-evenemanget har ännu inte meddelats.

Företaget skrev på den officiella Twitter för att tillkännage ankomsten av det nya crossover-evenemanget. Baserat på affischen spekuleras det i att detta kan vara ett PUBG Mobile x League of Legends crossover-evenemang. En ny serie på Arcane’s Netflix, baserad på League of Legends, kommer att släppas den 6 november, vilket kan vara en motivation för crossover.

, för de som inte vet, är ett online multiplayer-kamparenaspel utvecklat och publicerat av Riot Games.

Det är viktigt att upprepa att PUBG Mobile x League of Legends crossover-event inte har bekräftats av båda spelutvecklarna.

Med serien som släpps den 6 november kommer crossover-eventet troligen att starta runt den tiden. Som nämnts föreslår affischen fyra League of Legends-karaktärer som kommer till PUBG Mobile. Silhuetterna indikerar ankomsten av karaktärerna Caitlyn, Vi, Jinx och Jayce.

PUBG: New State, nytt spel för Android och iOS

Separat förbereder PUBG också för släppet av PUBG: New State. Releasedatumet är satt till den 11 november. Det nya mobilspelet kommer att släppas på Android och iOS i över 200 länder.

0 Shares