PS4 Pro och Xbox One X sänker priset för Halloween

Nu när vi är i det sista året av den nuvarande generationens konsoler finns det inget annat alternativ än att börja få ganska saftiga kampanjer och erbjudanden så att du kan få en av dessa magnifika konsoler om du inte redan har gjort det. Det är vad de gör i Sony Y Microsoft, med vad rabatter på 70 och 100 euro respektive har de sänkt priset på sina konsoler tillfälligt så att du kan få det bästa priset för tillfället.

PlayStation 4-erbjudanden

PlayStation 5-funktioner

När det gäller PlayStation, 500 GB PlayStation 4 kan köpas fram till nästa 4 november för 229,99 euro inklusive Neo Versa-paketet med Fortnite, som inkluderar Neo Versa Suit, Neo Phrenzy Backpack och 2000 V-Bucks. Om det du letar efter är en PS4 Prokan du få samma Neo Versa-paket med 4K-konsolen och 1 TB kapacitet per 329,99 euro.

Men om du föredrar Call of Duty framför Fortnite har Sony förberett 1 TB PlayStation 4-paketet med Call of Duty: Modern Warfare för 279,99 euro, eller så kan du också välja 1 TB PlayStation 4 + FIFA 20 sportpaket för 279,99 euro.

Xbox One X-erbjudanden

Xbox One X julerbjudanden

I Microsoft har de varit misstänksamma mot dessa erbjudanden, så de har också föreslagit några ganska intressanta rabatter för att erbjuda det bästa priset i vad de vill kalla den kraftfullaste konsolen på marknaden. Tack vare denna kampanj har Xbox One X får en rabatt på inte mindre än 100 euro, som ligger på 399 euro för många av sina förpackningar (även om det i Gears V-paketet kan köpas för 379 euro på Amazon).

Begränsade erbjudanden

Xbox One X-erbjudanden

När det gäller PlayStation kommer rabatterna endast att finnas tillgängliga fram till nästa november 4, medan Microsoft inte har gått in på detaljer om hur länge det kommer att finnas tillgängligt. Om du köper konsolen i Microsoft Store kan du naturligtvis också få en gratis kopia av FIFA 20 för köp av ditt Xbox One X-paket. Erbjudandena gäller modeller som är lika intressanta som specialutgåvan Gears V eller Hyperspace-modellen , som väcker uppmärksamhet med sin vita design med blå fläckar.

Relaterade Artiklar

Back to top button