Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

PS2 Emulator för Android: kolla in de bästa alternativen för dig

Nuförtiden har tekniken imponerat mycket på människor. Och en av de saker som har blivit möjliga är att spela en PS2-emulator på din Android-telefon. Om du inte vet vilka som är mest pålitliga, kolla in den här artikeln för de bästa du kan ladda ner.

I den här artikeln hittar du:

Vilken är den bästa PS2-emulatorn för Android?

Innan vi börjar titta på alla alternativ är det viktigt att påpeka att inte alla appar finns i Play Butik. Några av dem måste du installera via apk på din mobil. Nu när du vet detta, låt oss börja titta på de bästa alternativen.

1.DamonPS2

Damon är den bästa ps2-emulatorn

När det kommer till PS2-spel på Android är DamonPS2 ett av de mest kända och mest nedladdade. Den kan hittas väldigt lätt i Play Store, och den har en gratisversion och en Pro-version. Låt oss prata lite om fördelarna med gratisversionen, eftersom den är den mest använda. Detta är en av de bästa apparna eftersom den kör 90 % av Playstation 2-spelen.

Inställningsmenyn låter spelaren göra betydande ändringar, de förbättrar spelupplevelsen. Dessa förändringar inkluderar spelrenderingsprofiler, spelflytande och gameplay. Du kan också ändra ordningen på kontrollerna och hur de visas på skärmen.

Om hastighet, det kommer att bero mycket på din mobiltelefon. Det är dock enkelt och lätt att justera hela kapaciteten. I Pro-versionen kan du spara spelet, och det har inga irriterande annonser. Du kan också spara spelet på din mobiltelefons minneskort och använda det var du vill. För att ladda ner den klicka här.

2.Spela! PlayStation 2 emulator

spela är det andra alternativet

Ett annat emulatoralternativ är Play! PS2-emulatorn, den största dåliga poängen är att den inte finns i Play Store, du måste installera den via apk. Om det kommer du att märka att det är ganska begränsat för att köra många PS2-spel. Men de spel den kör, det körs mycket bra, med maximal kraft och perfektion.

Spel som inte stöds körs med extrema svårigheter och mycket långsamt. I appinställningarna hittar du inte många anpassningsalternativ, vilket kanske inte är särskilt tilltalande. Så denna emulator är den enklaste och minst rekommenderade av alla. För att ladda ner PS2-emulatorn klicka här.

3.PCSX2 PS2 Emulator

pcsx2 är ett annat bra alternativ

En annan bra app är PCSX2 PS2 Emulator, den fanns tidigare på Play Store men har tagits bort. Om du vill använda det är det inte svårt att ladda ner och installera med apk. Det är en av de mest effektiva lösningarna för att spela dina gamla PS2-spel på mobilen.

För att installera det är det viktigt att Android är 4.2 eller högre. Emulatorn stöder flera konfigurationer och flera spel, som alla skapar en optimerad och personlig spelare-till-spelare-upplevelse. Det är möjligt att hjälpa till med upplösningar, definition och kvaliteten på ljud och video. Du kan också lägga till texturfilter, förbättra grafiken och justera renderingssystemet.

Utöver dessa bra funktioner är det känt för att ha en hög kompatibilitet, med över 1500 spel. Spellistan uppdateras alltid och fler och fler spel läggs till. Så tvivla inte, det här är en av de bästa apparna att använda. För att ladda ner denna PS2-emulator klicka här.

4.Retro båge

vo retroarch är mycket komplett

Ett annat bra alternativ i emulatorer, som är ganska känt är RetroArch. En skillnad med det är att det inte bara är lämpligt för PS2, du kan infoga vilket videospel du vill. Det är gratis, och det är öppen källkod, och det bästa av allt är att det finns i Play Butik. Det erbjuder en väl optimerad spelupplevelse, till och med bättre än videospel.

Appen är stabil och modulär, vilket innebär att du kan konfigurera, lägga till och ta bort saker som du vill. Detta är utan tvekan en av emulatorns skillnader. Förutom Android kan du använda det på Windows och MacOS, eftersom det är en komplett applikation när det gäller emulering. Dess gränssnitt är rent och du kan justera det för att använda din mobiltelefons maximala kraft. Klicka här för att ladda ner den direkt från Play Butik.

5.PPSS2

gold emulator är ett bra alternativ

Och det sista emulatoralternativet är PPSS2, den är också en av de bästa på vad den gör, och ger en riktig spelupplevelse. Tyvärr finns den inte i Play Butik, men du kan ladda ner den via APK. Appen har ett lättanvänt gränssnitt, och den anpassar sig perfekt till alla spel och mobiltelefoner. Kontroller är användbara och mycket lätta att använda.

Du kan konfigurera upplösningen och definitionen med de dussintals alternativ som finns. Kompatibiliteten med PS2-spel är ganska stor och den fungerar med många spel. Allt helt gratis, en annan skillnad är att kontrollen av denna emulator är en av de bästa, erbjuder hög anpassningskapacitet och är mycket bra i spel. För att ladda ner denna PS2-emulator klicka här.

Slutsats

Av alla alternativ vi har sett, vilken PS2-emulator gillade du mest? Visst är variationen ganska stor, har du laddat ner någon av dem? Spelar du nu eller stötte du på några svårigheter? Låt oss veta i kommentarerna.