Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

PS2-emulator: de bästa för dig att spela på din dator

De flesta av människors barndom hade närvaron av PS2. Och kanske du vill gå tillbaka till barndomens dagar, att använda en PS2-emulator på din dator kan vara lösningen. Så låt oss se de bästa emulatorerna och de specifikationer som din dator måste ha för att fungera.

I den här artikeln hittar du:

Bästa PS2-emulatorer

PCSX2, den bästa PlayStation 2-emulatorn

En av de mest kända är PCSX2. Den har ett stort antal fördelar och fungerar ännu bättre än själva PS2:an. Du kan anpassa upplösningen upp till 4096 × 4096 pixlar och erbjuda ett komplett kantutjämningssystem. Den har också texturfilter som gör att spel körs i ett lite HD-utseende.

minns barndomen med emulatorer

Spelmässigt låter emulatorn dig skapa hur många minneskort du vill. Du kan också använda fusk och skapa så många räddningar du vill. Ännu bättre är att du inte behöver ha en PS2-kontroller för att spela, det går att anpassa kontrollerna till ett tangentbord så att du kan spela spelet på ett sätt du känner dig bekväm med. För att ladda ner klicka på denna länk. Programmet är tillgängligt för Windows, Linux och macOS.

Spela! PS2-emulator

Spela! det är på hög nivå, men hans överlägsenhet är annorlunda. Det begränsar vissa saker i sin kraft och användning för att underlätta spel och spelarkomfort. Om du inte vill konfigurera någonting, och bara vill spela, kommer denna emulator definitivt att vara den bästa för dig. En stor skillnad är att du inte behöver ett BIOS för att köra spelen. Den identifierar din dators kapacitet och kör med maximal effekt med stor spelbarhet och komfort.

Att spela är enklare, men det är kompatibelt med Windows, Linux och macOS. För att ladda ner programmet klicka här.

RetroArch

En annan som är välkänd är Retroarch. Det är ett bra emulatorpaket som fungerar enkelt och bekvämt. Dessutom ger den många funktioner och funktioner. Ett exempel är att du snabbt kan öppna vilket spel som helst och njuta av det med även avancerade inställningar. Du kan justera programmet och köra spel med maximal kraft och prestanda.

ps2 emulator vet vilken du ska välja

Retroarch garanterar också prestationer i spelet och låter dig spela med olika kontroller. Det är inte bara en PS2-emulator, du kan spela vilket videospel du vill och njuta av det på ditt sätt. Programmet fungerar till och med i vissa videospel, men det är viktigt att påpeka att dess kompatibilitet är mellan Windows, macOS, Linux.

För att hitta den och ladda ner den klicka här. Sedan är det bara att installera det på din dator och öppna valfritt spel snabbt och enkelt och ha kul.

Emulatorx

Emulatorx är en annan som fungerar baserat på öppen källkod. Det ger en bra struktur för att du ska ha kul på din dator. Allt programmet erbjuder finns i ett förnyat och lättanvänt gränssnitt. Programmet stöder prestationer och låter dig göra säkerhetskopior av spel på ett enkelt sätt.

välj den bästa emulatorn

Ladda ner den genom att klicka här och njut av PS2-spel. Programmet är enkelt och väldigt lätt att använda, så du kommer inte ha svårt att anpassa inställningarna till din dator. Med den använder du maximal kraft för skojs skull.

Minimikrav för PS2 Emulator

  • Operativsystem: Windows 7 eller senare.
  • Processor: Dual core, HyperThreading, SSE2 och AVX2 stöd,
  • Grafikkort: Med minst 2GB videominne (4GB VRAM rekommenderas), såsom GTX 1050 Ti.
  • RAM-minne: 4 GB

Slutsats

Vi hoppas att du med den här guiden har valt den bästa PS2-emulatorn. Ha kul och återupplev din barndom utan några svårigheter. Vilken valde du av alla emulatorer vi har sett? Hittade du ett fel? Låt oss veta i kommentarerna.