PS Plus-spel för augusti har en PS4- och PS5-nykomling | Betrodda recensioner

0 Shares

Sony har avslöjat gratis PlayStation Plus -spel för augusti och de inkluderar ett spel som tidigare inte var tillgÀngligt pÄ PS5 och PS4.

En nĂ„got blygsam uppstĂ€llning för den kommande mĂ„naden rubriceras av Hunter’s Arena: Legends, som tidigare meddelats under liveströmmen State of Play i juli.

Sony beskriver spelet som ett 30-spelare PvP och PvE battle royale-stridsspel, utspelat i en “forntida tid dĂ€r mĂ€nskligheten kĂ€mpar mot varandra, liksom en vĂ€xande legion av demoner som har slĂ€ppts ut över vĂ€rlden.”

Vi har inte spelat spelet tidigare, men det har blandade recensioner pÄ Steam Store för PC. Den slÀpptes för ett Är sedan och kommer frÄn utvecklaren Mantisco. Sidan sÀger att en omstart kommer den 3 augusti, vilket möjliggör cross-play med PC-spelare och kommer att lösa nÄgra latensproblem. HÀr Àr en ny Character Spotlight -video som beskriver de legender som erbjuds i spelet.

Detta Àr det enda spelet designat för PS5 som finns tillgÀngligt i augusti, men tack vare bakÄtkompatibilitet kommer Àgarna till nÀsta generations konsol ocksÄ att kunna dra nytta av de andra spelen som kommer denna mÄnad: Plants vs Zombies: Slag om Neighborville och Tennis World Tour 2.

PvZ BfN Àr uppföljningen av Garden Warfare och Àr en förstapersonsskjutare som Àr en bestÀmd avvikelse frÄn de traditionella bordsspelen dÀr dina vÀxter var tvungna att hÄlla tillbaka skakande zombies som kom i vÄgor.

Tennis World Tour 2 gör att du kan spela som Roger och Rafa (bland andra). Det finns ett karriÀrlÀge, medan du kan spela online eller lokalt mot vÀnner.

Alla spel kommer att vara tillgĂ€ngliga för PS Plus -medlemmar att ladda ner till och med den 6 september. Under tiden kan förra mĂ„nadens spel – Call of Duty: Black Ops 4, WWE 2K Battlegrounds, A Plague Tale: Innocence och Virtua Fighter 5 Ultimate – laddas ner till kl. den hĂ€r mĂ„ndagen.

0 Shares