PS Plus-spel för augusti har en PS4- och PS5-nykomling | Betrodda recensioner

0 Shares

Sony har avslöjat gratis PlayStation Plus -spel för augusti och de inkluderar ett spel som tidigare inte var tillgängligt på PS5 och PS4.

En något blygsam uppställning för den kommande månaden rubriceras av Hunter’s Arena: Legends, som tidigare meddelats under liveströmmen State of Play i juli.

Sony beskriver spelet som ett 30-spelare PvP och PvE battle royale-stridsspel, utspelat i en “forntida tid där mänskligheten kämpar mot varandra, liksom en växande legion av demoner som har släppts ut över världen.”

Vi har inte spelat spelet tidigare, men det har blandade recensioner på Steam Store för PC. Den släpptes för ett år sedan och kommer från utvecklaren Mantisco. Sidan säger att en omstart kommer den 3 augusti, vilket möjliggör cross-play med PC-spelare och kommer att lösa några latensproblem. Här är en ny Character Spotlight -video som beskriver de legender som erbjuds i spelet.

Detta är det enda spelet designat för PS5 som finns tillgängligt i augusti, men tack vare bakåtkompatibilitet kommer ägarna till nästa generations konsol också att kunna dra nytta av de andra spelen som kommer denna månad: Plants vs Zombies: Slag om Neighborville och Tennis World Tour 2.

PvZ BfN är uppföljningen av Garden Warfare och är en förstapersonsskjutare som är en bestämd avvikelse från de traditionella bordsspelen där dina växter var tvungna att hålla tillbaka skakande zombies som kom i vågor.

Tennis World Tour 2 gör att du kan spela som Roger och Rafa (bland andra). Det finns ett karriärläge, medan du kan spela online eller lokalt mot vänner.

Alla spel kommer att vara tillgängliga för PS Plus -medlemmar att ladda ner till och med den 6 september. Under tiden kan förra månadens spel – Call of Duty: Black Ops 4, WWE 2K Battlegrounds, A Plague Tale: Innocence och Virtua Fighter 5 Ultimate – laddas ner till kl. den här måndagen.

0 Shares