PS Plus-erbjudanden: spara upp till 43% i helgen

0 Shares

PS Plus-erbjudanden erbjuder stora besparingar i helgen, med rabatter på upp till 43% rabatt på ett årligt abonnemang i både USA och Storbritannien. Det betyder att du kommer att kunna undvika de irriterande avgifterna för automatisk förnyelse och spara dig mycket pengar på ytterligare ett år med gratisspel, onlinespel och exklusiva rabatter.

I USA erbjuder CDKeys PS Plus-erbjudanden ett pris på $ 37,79 på en 12-månaders prenumeration, vilket sparar hela 43% jämfört med vanligt $ 59,99 MSRP. Även om det inte är så billigt som vi har sett tidigare – vi har sett rabatter som kort nått 51% rabatt under det senaste året – det har varit en liten lugn i erbjudanden de senaste veckorna, vilket gör detta till en utmärkt upphämtning idag.

Om du är i Storbritannien ser det ännu bättre ut. ShopTo har just tappat ett 12-månaders PS Plus-medlemskap ner till £ 39,85. Vi har inte sett priser under 40 £ under hela året, så om du har väntat på att testa tjänsten nu är det dags att hoppa. Du sparar bara 20% här, på en £ 49,99 RRP, men det här är det billigaste vi har sett tjänsten på länge.

Du hittar båda dessa PS Plus-erbjudanden precis nedan, men bläddra ner för mer billiga PS Plus-priser på nätet.

Dagens bästa PS Plus-erbjudanden

PS Plus 12 månader: 59,99 USD 37,79 $ på CDKeys
Ta 12 månaders PS Plus för bara 37,79 $ på CDKeys. Medan vi har sett att priset sjunker lite längre med så mycket som 51% rabatt tidigare, får du fortfarande ett utmärkt pris om ditt förnyelsedatum närmar sig – du sparar 22,20 dollar över den automatiska avgiften från Sony. Observera att den här koden fungerar bara i USA.
Visa erbjudande

PS Plus 12 månader: 49,99 £ 39,85 £ på ShopTo
PS Plus-erbjudanden tenderar att vara lite svårare att få tag på i Storbritannien, varför denna rabatt på 10 £ från ShopTo är så imponerande. Du sparar 20% på priset för ett helt år av tjänsten här, ett utmärkt pris med tanke på att vi inte har sett detta kort sjunka under £ 40 hela året.
Visa erbjudande

Fler PS Plus-erbjudanden

Nedan hittar du ett antal PS Plus-priser som sträcker sig över tre månaders och 12 månaders prenumerationer. Den förstnämnda är utmärkt om du bara vill testa tjänsten, men du kommer att hitta mycket mer värde i 12 månaders PS Plus-erbjudanden totalt.

CDKeys har ofta några av de bästa rabatterna här, men var noga med att dubbelkolla regionen du köper för, eftersom återförsäljaren ofta listar dem sida vid sida och i flera valutor.

De bästa PlayStation Plus-priserna för 12-månaders prenumerationer

Dagens bästa PlayStation Plus 3-månaders prenumerationsavtal

Om månadens gratis PS Plus-spel inte uppfyller, hittar du ett utbud av billiga PS5-spelavtal tillgängliga just nu. Dessutom ser vi också till framtida PS5-erbjudanden och paket för mer insikt om framtida besparingar.

0 Shares