Prövningen att använda Instagram på en Poco X3

0 Shares

Vi skulle kunna tro att det är MIUI-fel, men utan att gå längre från verkligheten är det något som inte händer i andra modeller med samma version av mjukvaran. Inte heller verkar det som att Instagram har lösningen i sina händer, för efter flera uppdateringar sedan problemen började har det inte gått att hitta nyckeln.

Prövningen att använda Instagram på en Poco X3

Storflod av klagomål

I Pocos företagsforum, såväl som i Xiaomi-forumen och i många andra hörn av nätverket, stöter vi på uttalanden från användare som måste lida problem när du använder Instagram på Poco X3 . Både i Spanien och i andra hörn av världen upprepas samma historia, utan ett officiellt svar som låter oss veta var domen kommer ifrån.

problem med instagram poco x3

Uttalandena visar att felen är mångsidiga, men framför allt ser vi att problemen är centrerade när man laddar innehåll. Både när vi vill se foton, videor och rullar från andra användare från terminalen, samt för att skapa våra egna. Framförallt Instagramberättelser blir det värsta av det , för om vi vill dela en video kommer vi inte att kunna publicera den om den tar upp mer än en berättelse (15 sekunder).

Många har försökt lösa det med metoder som att stänga och öppna appen, byta till en stabil anslutning via WiFi eller spela in filmerna med systemets inbyggda kamera. I inget av dessa fall har det lösts för alltid, även om vi tillfälligt kan åtgärda det.

Vad kan vi göra?

Om vi ​​lider av det här problemet på en av Pocos telefoner som nämnts, kan vi försöka imitera dessa steg som under vissa omständigheter åtminstone har tillåtit att dela videor i berättelserna. Vi måste göra detsamma om vi drabbas av denna situation med Facebook eller WhatsApp. Vi förklarar stegen:

borrar cache instagram poco miui

  1. Vi spelar in videon med mobilens inbyggda kamera.
  2. Sedan går vi till Inställningar.
  3. Vi går ner till Applikationer.
  4. Vi går in på Hantera applikationer.
  5. Vi söker och pekar på Instagram.
  6. Väl inne går vi till Rensa data.
  7. Och slutligen raderar vi all data.

När vi går in på Instagram igen måste vi ange användarnamn och lösenord, vilket ger alla behörigheter som det sociala nätverket begär. Sedan kan vi dela videon och det mesta av innehållsuppladdningen utan problem. Men när cachen fylls på igen vi måste upprepa problemet igen tills Poco avslutar felet.

0 Shares