Project xCloud kommer att vara gratis för Xbox Game Pass-prenumeranter

0 Shares

Allt kretsar kring prenumerationen

Xbox Game PassXbox Game Pass är en tvingande anledning att satsa på Microsofts ekosystem. Sedan lanseringen finns mer än 100 spel tillgängliga i ett omfattande bibliotek som spelare kan komma åt utan begränsningar från sin Xbox eller PC.

Men tjänsten hade en funktion att upptäcka, och även om många av oss luktade det, var det inte förrän idag som det var helt bekräftat. Och det är att Project xCloud, speltjänsten i molnet som gör att vi kan spela Xbox One-spel från en mobil eller en surfplatta med en enkel internetanslutning, kommer att vara en del av Xbox Game Pass utan extra kostnad. från september. Även var försiktig, kommer det att vara i Ultimate version (den med 12,99 euro per månad), så de med Xbox-versionen på 9,99 euro kommer inte att kunna komma åt.

Framtiden för videospel

Mycket har sagts om huruvida streaming-spelet kommer att kunna ersätta det lokala spelet eller inte. Men det verkar som om Microsoft hittar rätt bitar för denna övergång. Genom att integrera Project xCloud i Xbox Game Pass kan spelare spela hemma med sin konsol alla spel de har, och om de behöver eller vill fortsätta med spelet var de än befinner sig med hjälp av molnet.

Detta är möjligen den bästa lösningen idag som en spelare kan uppleva, eftersom de inte kommer att tvingas välja en eller annan sida (vilket kan hända med Stadia), och därmed kunna njuta av det bästa från båda världar utan kompromiss. För att göra saken värre, inklusive tjänsten i prenumerationen på 12,99 euro per månad verkar för oss ett extremt aggressivt förslag som kan locka många användare, ännu mer, med tanke på lanseringen av nya Xbox Series X.

Kommer du att sälja fler konsoler med det här förslaget?

Xbox Game Pass

Det är uppenbart att Microsoft med detta förslag strävar efter att uppnå en större pool av användare för att skydda samhället och göra det större, och för övrigt försöka övertyga nya användare att ta språnget till Xbox Series X. Det kommer att fungera eller inte, men det kommer Det som är klart är att det för närvarande är det mest kompletta och attraktiva förslaget för att kunna spela allt du vill och var du vill.

0 Shares