Program för att ladda ner säkert, kom till Epic Store

0 Shares

Alla dessa PC spelbutiker, i större eller mindre utsträckning, presenterar oss ett stort antal titlar att ladda ner, både för free och för betalning. Om vi ​​hänvisar till den tidigare nämnda Epic Games Store, som ägs av den populära utvecklaren Epic Games, har vi intressanta nyheter om det. Och det är att för bara några timmar sedan meddelade butiken att den kommer att börja distribuera en våg av applikationer för PC som kommer att vara tillgänglig i själva Epic Games launcher.

Program för att ladda ner säkert, kom till Epic Store

Showerna kommer till Epic Games Store just nu

För att ge oss en mer exakt uppfattning om vad vi pratar om, säg att företaget Epic har avslöjat att det för närvarande redan finns fem PC-program tillgängliga i butiken. Men det kommer förstås inte att ta slut här, eftersom det i framtiden kommer nya titlar till butiken under året. Därför kunde man anse att dessa fem första ansökningarna har lanserats som en presentation av ett projekt som kommer att bli mycket större. Det är värt att nämna att den initiala uppsättningen av applikationer innehåller flera free applikationer för datorer som webbläsaren med öppen källkod Modig .

episka spel modiga

Samtidigt ringde streamingradioapplikationen iHeartRadio , för närvarande endast giltig för USA, såväl som två andra betalda sådana som t.ex Krita designprogramvara eller 2D- och 3D-modelleringsmjukvaran, KenShape .

Det är värt att nämna att detta är en rörelse som ingen först förväntade sig, men det blir en webbplats för säker nedladdning av program . Vi antar åtminstone att det är målet med allt detta, även om det bara har några timmar kvar att leva och måste växa mycket mer.

Den nya säkra webbplatsen för nedladdning av applikationer

Till allt som har sagts kan vi tillägga att indiespelsbutiken itch.io också har gjorts tillgänglig för alla, nu tillgänglig och med en egen launcher. Att säga att din närvaro på Epic Store sannolikt kommer att locka mer uppmärksamhet från användare.

Det är tydligt att med allt detta är det meningen att spelarna uppmärksammar dessa mer indiespel . Det är sant att detta införlivande för många är en något konstig rörelse, men det betyder inte att det är dåligt eller negativt för användarna själva, eller för utvecklarna. För allt detta kan vi säga att detta är ett nytt steg framåt från Epic så att deras butik blir ett riktmärke i branschen.

Faktum är att från starten föreslog de högsta cheferna för projektet att denna butik med åren skulle kunna komma närmare Ventilens allsmäktig Steam . Utan tvekan, på grund av den önskan och de ansträngningar som de utför, kommer det inte att vara det.

0 Shares