Problemen med MIUI 12.5 utan lösning på Xiaomi-telefoner

0 Shares

Det råder ingen tvekan om att förbättringarna har varit anmärkningsvärda och praktiskt taget alla Xiaomi-, Redmi- och Poco-telefoner som redan har fått MIUI 12.5 skryter med förbättrad mjukvara. Dock, problemen finns fortfarande kvar och om du har en smartphone med detta lager av anpassning, kan du ha behövt lida av en av dem som vi kommer att nämna.

Problem med samtal, mobildata och WiFi

Ett av misslyckandena som har börjat ses med större närvaro sedan smartphones har uppdaterats till MIUI 12.5, är det som har att göra med samtal, mobildata och själva WiFi. Det vill säga, MIUI 12.5 har i vissa fall lämnat användare incommunicado. Detta har orsakat en mängd klagomål bland de drabbade.

problema miui 12 aktualisering

Hittills har Xiaomi bara erkänt felet veckorapporter om problem, men de som lider av det fortsätter att dra ut på den här situationen. I vissa fall har Xiaomi själv kommit i tid för att dra tillbaka uppdateringen, vilket säkerställer att vissa Mi-modeller inte uppdaterades och därför inte har drabbats av problemet. För alla som är inblandade i detta kaos kan du försöka återställa terminalen, vilket inte garanterar en lösning i alla fall.

Kontrollcentralen drar problemen

Även om vi med MIUI 12 upptäckte det nya Xiaomi-kontrollcentret, var det inte så bra som vi skulle vilja och det ledde till att vi drabbades av många ständiga problem i Xiaomi . Först var det på grund av aviseringarna, andra gånger på grund av funktionerna och nu också på grund av att skärmen fryser.

centro control miui 12 problem

Med MIUI 12.5 har problemen spridit sig till Poco- och Redmi-smarttelefoner, där de har varit tvungna att se hur denna intressanta nyhet måste avaktiveras eller att det var omöjligt att använda mobilen. För att avaktivera det i vårt fall måste vi gå in i Inställningar> Display> Kontrollcenter> Använd det nya kontrollcentret. Det kommer att räcka tills Xiaomi lyckas implementera det som vi alla skulle vilja.

Minnet fylls upp på grund av MIUI 12.5

Alla Xiaomi-smarttelefoner verkar inte vara förberedda för MIUI 12.5, eftersom de med mindre minneskapacitet har funnit sig med ett överväldigande cacheminne som inte slutar växa. Detta gör att många mobiler körs slut på utrymme efter uppdatering och därför kan mobilen inte ta bilder eller installera nya appar.

felproblem i miui 12

Inom minnesinställningarna kan vi se hur avsnittet “Andra” upptar mer än 6 GB i vissa fall, vilket är för mycket. Detta fel har dock inte medgetts av Xiaomi, men om vi lider av det kan vi lösa det tillfälligt med en hård återställning av terminalen, även om detta innebar att vi måste installera om allt igen och naturligtvis innan vi sparar våra filer.

Det finns ingen lösning mot eftersläpning

Bland alla klagomål som MIUI 12 gav oss var den fruktade fördröjningen den som Xiaomi vill eliminera ja eller ja. I avancerade smartphones har det lyckats, men ändå fortsätter mellanklassen och ingångsterminalerna att lida. I vissa fall har till och med Poco F3 presenterat förseningar som inte är typiska för utrustningen på denna terminal och det verkar inte som att lösningen kommer att vara snabb. Detta orsakar förödelse och får forumen att återigen lämna oss ett panorama fullt av misslyckanden som ingen vill drabbas av.

0 Shares