Problem och misslyckanden i “Nyheter och intressen” i Windows 10

0 Shares

Microsofts nyhetsflöde har nått användare bit för bit, i vågor, sedan i april förra året. Med detta ville Microsoft upptäcka och fixa problem i detta element innan det, genom att lansera det på ett massivt sätt, kunde utsätta alla Windows-användare i fara. Tyvärr verkar det som att de som ansvarar för att kontrollera att allt går bra inte har gjort sitt jobb bra, och när KB5001391 patch har aktiverat detta element för alla användare, det är då problemen har dykt upp.

Problem och misslyckanden i

Buggar och andra problem i Windows 10 Nyheter och intressen

Efter att ha installerat de senaste Windows-korrigeringarna och startat om datorn har många användare funnit denna nya funktion aktiverad i operativsystemet. Ett stort antal användare har dock sett att dessutom ikonen och texten Nyheter och intressen , och många andra delar av aktivitetsfältet, visas suddig efter installation av patchen.

Desplegable Noticias Intresses W10

Dessutom är detta inte det enda problemet som vi kan hitta. Inom Nyheter och Intressen fungerar själva dessa fungerar inte korrekt . Vi kan till exempel konfigurera våra likes för att se mer eller mindre nyheter relaterade till intressen, men nyhetsflödet kommer att fortsätta att rekommendera vad den vill. Vissa mycket grundläggande funktioner saknas också, som att till exempel se listan över blockerade källor eller intressen och att kunna återställa ändringarna.

Microsofts idé att skapa sin egen Google Discover är inte illa genomtänkt. Men tyvärr kunde det inte ha implementerats mer felaktigt.

Tillfällig fix (med ytterligare en ny bugg)

Microsoft har äntligen erkänt problemen med det här objektet och lovar att arbeta på en fix. Men vi kanske inte ser det förrän nästa kumulativa patchar för operativsystemet. Och det är en lång väntan.

Om vi ​​upplever problem med aktivitetsfältet , eller så använder vi helt enkelt inte den här nya funktionen, vi kan dölja den för att inaktivera den. Det räcker med att klicka med höger knapp i aktivitetsfältet, välj alternativet “Nyheter och intressen”, och sedan väljer vi alternativet för att Koppla ifrån “.

Ta bort noticias W10

Insticksprogrammet försvinner från aktivitetsfältet och allt borde fungera normalt igen. När Microsoft har slutfört felsökningen av den här funktionen kan vi återaktivera den på samma sätt som vi just har sett, men genom att välja det första alternativet.

Naturligtvis, om vi inaktiverar det, riskerar vi att uppleva ett nytt fel: ett problem med aktivitetsfältet i Windows 10 som kan orsaka fel och överlappande element.

Fel barra tareas W10

0 Shares