Problem med moderkortet på Xiaomi Mi 11

Problem med moderkortet på Xiaomi Mi 11

Problemen för Xiaomi Mi 11 fortsätter att ackumuleras med tiden. Den här gången har det varit på grund av dess moderkort, eftersom det har varit många användare som har denna terminal som har klagat på det. Även om det inte är första gången som det är föremål för samtal på grund av misslyckanden, eftersom det fram till för några dagar sedan hade allvarliga prestationsproblem .

Lyckligtvis säkerställer de det med den nya uppdateringen i MIUI som Xiaomi har tagit med de flesta av dessa problem, buggar och fel som inträffade i MIUI 12 tillsammans med Android 11. Så, vad händer nu med den här mobila enheten?

Deras moderkort brinner ut

Enligt en rapport från ITHome har det varit många användare av Xiaomi Mi 11 som har lämnat sina klagomål om detta problem i det officiella kontot för VD:n för Weibo-företaget Lei Jun. I dessa kommentarer delade de samma upplevelse : moderkorten på dess nya terminaler har brunnit ut.

kamera Xiaomi Mi 11

Det har till och med varit många som kommenterat att deras mobila enheter blivit för varma och påpekat att det redan hänt dem länge innan problemet hände fler. Så de har föreslagit att misslyckandet kan vara relaterat till enhetens värmeavledningssystem . Även om den kinesiska teknikjätten än i dag inte har kommenterat ärendet med ett officiellt uttalande. Trots alla problem som har uppstått har denna modell blivit företagets flaggskepp 2021, och registrerat stor försäljning i sitt ursprungsland, över en miljon på bara 21 dagar.

Problem med batteriförbrukning

På grund av den stora uppvärmningen som dessa terminaler lider av har de också nämnt att de lider av en hög strömförbrukning och en kortare batteritid. Dessutom lägger de olika exempel där deras terminaler överhettades på några minuter . Som till exempel förklarade en användare att han försökte spela ett videospel och fann det omöjligt att fortsätta, eftersom hans terminal värmdes upp på bara tio minuter, vilket gjorde att batteriet minskade för mycket på så kort tid.

xiaomi mi 11

Även om batteriproblemet inte heller är något nytt. Och bland nyheterna som uppdateringen till MIUI 12.5 har erbjudit, batterioptimeringen är förbättrad . Så vi måste fortsätta vänta på att veta om det Xiaomi har lovat verkligen uppfylls den här gången.

Relaterade Artiklar

Back to top button