Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Prisguider, oktober 2005: Förvaring

Introduktion

Okej, så vi är halvvägs genom oktober nu och närmar oss lönedagen, vilket betyder att du förhoppningsvis har lite pengar över! Den här prisguiden följer vår senaste budgetköpguide. Även om det kan verka som för många “guider” på samma gång, ser vi verkligen dessa som verktyg för dig, läsaren. Våra Köpguider börjar med en budget och vi försöker passa in flera kompletta system i den budgeten, medan Prisguiderna fokuserar på en specifik komponent. Vi kan inte gå in på massor av detaljer i köparguiderna utan att skapa en uppsvälld artikel, men vi kan titta på alla alternativ för en komponent här.

Se till att kolla in vår Prismotor i realtid för aktuella priser och rabatter på alla produkter som du funderar på att köpa, inklusive hårddiskar. Vi har också uppdaterat vår RTPE och har en ny bot som genomsöker UPC:er, komponentspecifikationer och tillverkarnas webbadresser. Du kan nu söka i RTPE genom att ange en UPC-kod, vilket gör det snabbare och enklare att hitta produkter som du letar efter. Den meddelar dig också om vilken procentandel av skatten som kan vara tillämplig baserat på den stat där du bor och hur mycket komponenten kostar. (Observera att om du går igenom en företagsbrandvägg kan tillståndet vara felaktigt.)

Vi har några nya uppdateringar för den här helgen, inklusive Seagates nionde generation 7200.9-enheter som nyligen introducerades i måndags. Vi har också märkt att ett större antal SAS-enheter tar sig längre in på hårddiskmarknaden, men om de är värda investeringen eller inte är fortfarande uppe till diskussion. Låt oss börja med det som är det mest intressanta segmentet, SATA II/3.0Gbps-enheter.