Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Prisguider december 2003: Holiday CPU & Moderkort Guide

Ännu en vecka, ytterligare en prisguide. Den här veckan har vi information om våra speciella favoriter; Moderkort och CPU:er. I hälarna på Dereks utmärkta lågbudget CPU-artikel har vi våra rekommendationer och val för hela sortimentet av AMD- och Intel-produkter. Som alltid, glöm inte att kontrollera våra realtidsprisguider för dagliga delta och produktlistor uppdaterade varje minut!

Det har varit en del fantastiska nyheter och förändringar angående AMD-moderkort. Förhoppningsvis har du en chans att läsa Wesleys SiS:s 755-chipset förhandsvisning. Vi förväntade oss inte moderkort baserade på styrkretsen redan, men det ser ut som att ECS gjorde ett bra jobb med att kopiera referenskortet och det börjar dyka upp hos vissa handlare för under $90. Vi är mycket glada över att se de andra Tier 1-killarna anta chipsetet inom en snar framtid.

Låt oss inte heller glömma ATI:s intressanta tillkännagivande; IGP för AMD 64. Nu när vi kommer att ha 6 företag (ALi, AMD, ATI, NVIDIA, SiS, VIA) som tävlar i AMD 64:s kärnlogiksektor, borde vi ha en extremt intressant konkurrens. Om misstänkta rykten stämmer att ATI IGP kommer att införliva Radeon 9600-kapacitet, kommer AMD:s närmaste allierade NVIDIA att ha några imponerande specifikationer att slå för deras nForce3 IGP-kretsuppsättning. Med nForce3 250 redan i produktion kan inte ens vi låta bli att bli lite exalterade.
Ytterligare tillägg har gjorts till veckans listor; vi har lagt till några slumpmässiga moderkort inklusive DFI:s NFII Infinity som är ganska staplad med funktioner för ett kort som bara kostar $100. ASUS nForce2 A7N8X Deluxe är fortfarande vårt veckoval (åtminstone när det gäller NVIDIAs kärnlogik),
Kolla in nästa sida för AMD:s VIA-lösningar.