Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Prisguider: dåtid, nutid och framtid

AnandTechs prisguider: dåtid, nutid och framtid

Det var ett tag sedan vi lade ut några nya prisguider. Många av er kanske har märkt att vi kontinuerligt har utökat guiderna, förfinat våra kriterier och fått de mest exakta priserna. Idag tar vi ytterligare ett steg i utvecklingen av guiderna.

AnandTech är mycket glada över att kunna presentera vår alldeles egna RealTime Price Engine. Detta är inte en annan PriceWatch eller PriceGrabber av några distinkta anledningar:

1. I stället för att en återförsäljare ger oss en lista över priser (som PriceWatch och PriceGrabber), kör vi faktiskt bots och skript som går och kollar återförsäljarens priser från deras webbplatser.
2. Vi tittar mycket noga på dolda kostnader. Förvänta dig inte att se en tillverkare lista en vara till ett lågt pris bara för att debitera $20,00 för frakt.
3. Alla våra återförsäljare granskas mycket noggrant. Vi publicerar inte återförsäljare med dålig feedback eller låga betyg.

För närvarande har vi över 800 listor på nästan 200 artiklar. Förhoppningsvis kommer prismotorn att hjälpa till att hitta de bästa priserna för just den produkt du är intresserad av.

Det första du bör lägga märke till med sökmotorn är att standardsidan listar topppriserna för alla varor. Vi har en sökmeny som låter dig se alla återförsäljare för en viss vara eller kategori.

Själva guiderna har inte försvunnit! I själva verket, nu när vi inte behöver generera tabeller med priser kontinuerligt, kan vi nu producera fler guider på en mer frekvent basis.

Vi förlitar oss mycket på input från våra läsare. Vänligen meddela oss vilka artiklar och återförsäljare som bör läggas till vår motor! Känna free för att diskutera motorn i våra forum eller genom att maila mig direkt.