Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Prisguide för CPU och grafikkort varje vecka: 3:e upplagan

Introduktion

Vår tredje veckoprisguide är här. Den här gången har vi mer än tillräckligt med ny hårdvara att diskutera och sätta ett pris på.

Den här artikeln är utformad för att guida dig genom alla de senaste prisändringarna på utvalda produkter. För att underlätta användningen delade vi upp vår guide i två huvudsektioner: CPU/Videokort Priser och Minne/Moderkort Priser. Varje guide kommer att uppdateras och ersättas varannan vecka, vilket innebär att du idag kommer att se CPU- och grafikkortpriser, medan prisguiden för minne/moderkort är planerad till nästa fredag.

Det grundläggande målet är att ge dig de bästa erbjudandena och visa dig framstegen för listade produkter. Vi har valt ut ett ledande team av onlineleverantörer och kommer att följa deras framsteg varje vecka. Observera att alla leverantörer valdes ut enligt deras bästa pris. Vissa leverantörer kan begära att du gör en telefonbeställning för att säkerställa att du får vårt listade pris; andra ber dig helt enkelt att nämna en lista där du hittade priset (I det här fallet AnandTech). Vi har försökt att eliminera leverantörer med låg feedbackbetyg, men vi uppmuntrar dig att göra någon form av betygsundersökning innan du köper någon produkt från den här listan.

Om du stöter på några problem med en leverantör på vår lista, vänligen maila oss, så vidtar vi lämpliga åtgärder. Kom ihåg att vi endast kommer att lista leverantörer med positiv kundfeedback. Om du har några förslag, tveka inte att meddela mig.

Se även till att kolla in AnandTechs forum för heta erbjudanden för ännu fler fantastiska köp av CPU, grafikkort och annan teknik.

Disclaimer

AnandTech stöder inte någon leverantör som anges i följande prisguide. AnandTech tar inte emot några reklamavgifter eller/och sponsringskontrakt från de listade leverantörerna. Alla åsikter som uttrycks av listade leverantörer återspeglar inte AnandTechs åsikter.

AnandTech, eller någon av de nämnda leverantörerna garanterar att priserna som anges i denna guide.

Denna vecka

Den här veckan är en väldigt speciell vecka här på AnandTech. De Pentium 4 släpptes officiellt, och priserna på de “gamla” Pentium 3-delarna kommer att börja sjunka, så snart Intel kan producera tillräckligt med Pentium 4-processorer. Hittills har vi inte påverkats av några prissänkningar, men de kommande veckorna kommer att bli mycket intressanta att följa.

Inget större händer på AMD:s sida, förutom att priset gradvis sjunker.