Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Prisguide för CPU och grafikkort varje vecka: 2:a upplagan mars 2001

Introduktion

Välkommen till den andra delen av prisguiden för CPU och grafikkort för mars 2001. Vi publicerar den här artikeln för att hjälpa dig som konsument att hitta de bästa erbjudandena på nätet. Allt det tråkiga arbetet som att hitta de bästa priserna och hitta välrenommerade återförsäljare har redan gjorts så allt du behöver göra är att ta reda på vilken produkt som är rätt för dig. Som alltid uppmuntrar vi läsaren att undersöka varje återförsäljares tillförlitlighet innan du beställer, men vi har försökt att eliminera typiskt problematiska sådana från våra prisguider.

Om du stöter på några problem med en leverantör på vår lista, vänligen maila oss, så kommer vi att undersöka deras borttagning från vår lista. Kom ihåg att vi endast kommer att lista leverantörer med positiv kundfeedback. Om du har några förslag, tveka inte att meddela oss.

Se även till att kolla in AnandTechs forum för heta erbjudanden för ännu fler fantastiska köp av CPU, grafikkort och annan teknik.

varning

AnandTech stöder inte någon leverantör som anges i följande prisguide. AnandTech tar inte emot några reklamavgifter och/eller sponsring från de listade leverantörerna. Alla åsikter som uttrycks av listade leverantörer återspeglar inte AnandTechs åsikter.


AnandTech, eller någon av de nämnda leverantörerna garanterar att priserna som anges i denna guide är korrekta.


Denna vecka

Den här veckan ser vi ännu fler prisfall på processorerna Pentium 4 och Pentium III. Vi såg också prisfall på lägre klockade Celeron-processorer.

Även om vi inte lade till några nya AMD-processorer den här veckan, såg vi några rejäla prissänkningar på alla avancerade Athlon-C (266MHz FSB) såväl som Athlon-B (200MHz FSB)-processorer. Resten av Thunderbird- och Duron-serien av processorer såg nedåtgående pristrender denna vecka.

I kategorin grafikkort ser vi att 3dfx-priserna börjar stabiliseras. Vi ser också början på prisfallet på GeForce2. ATI visar liten förändring men vi märker en betydande nedgång i Kyro 1-priserna.