Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Prisguide för CPU och grafikkort varje vecka: 2:a upplagan juli 2001

Introduktion

Välkommen till den andra delen av prisguiden för CPU och grafikkort för juli 2001. Vi publicerar den här artikeln för att hjälpa dig som konsument att hitta de bästa erbjudandena på nätet. Allt det tråkiga arbetet som att hitta de bästa priserna och hitta välrenommerade återförsäljare har redan gjorts så allt du behöver göra är att ta reda på vilken produkt som är rätt för dig. Som alltid uppmuntrar vi läsaren att undersöka varje återförsäljares tillförlitlighet innan du beställer, men vi har försökt att eliminera typiskt problematiska sådana från våra prisguider.

Om du stöter på några problem med en leverantör på vår lista, vänligen maila oss, så kommer vi att undersöka deras borttagning från vår lista. Kom ihåg att vi endast kommer att lista leverantörer med positiv kundfeedback. Om du har några förslag, tveka inte att meddela oss.

Se även till att kolla in AnandTechs forum för heta erbjudanden för ännu fler fantastiska köp av CPU, grafikkort och annan teknik.

varning

AnandTech stöder inte någon leverantör som anges i följande prisguide. AnandTech tar inte emot några reklamavgifter och/eller sponsring från de listade leverantörerna. Alla åsikter som uttrycks av listade leverantörer återspeglar inte AnandTechs åsikter.

AnandTech, eller någon av de nämnda leverantörerna garanterar att priserna som anges i denna guide är korrekta.

Denna vecka

Intel har återigen en långsam vecka. Pentium 4 och Pentium III visar mycket liten förändring i pris. Celeron-serien fortsätter dock att komma ikapp AMD Duron när det gäller pris.

AMD-priserna fortsätter å andra sidan att falla i pris precis som tidigare veckor. Vi ser prissänkningar överallt i diagrammen och ytterligare några gigahertz-processorer går in i prisklassen under $100!

Priserna på grafikkort är också relativt tysta denna vecka. Vi ser några välbehövliga prisfall i high-end NVIDIA-segmentet. Vi lägger också till Matrox G450eTV Marvel till vårt grafikkortssortiment.