Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Prisguide för CPU och grafikkort varje vecka: 2:a upplagan februari 2002

Introduktion

Ytterligare två veckor har gått sedan vår senaste prisguide för CPU och grafikkort. I ett försök att hjälpa dig som konsument att hitta de bästa priserna på hårdvara har vi sammanställt vår prisguide för CPU och grafikkort i februari 2002.

Vi väljer leverantörer som ska visas i våra prisguider baserat på två krav: gedigen feedback från konsumenterna och att ha lägsta möjliga prissättning. Du kommer att märka att dessa leverantörer inte betalar oss för att bli listade här; vi accepterar inte förfrågningar om att bli listade här. Vi har försökt att eliminera leverantörer med låg feedbackbetyg, men vi uppmuntrar dig att göra din egen forskning innan du köper från någon av dessa leverantörer.

Med de nya och förbättrade prisguiderna har vi inte bara höjt våra standarder när vi utvärderar onlineleverantörer, utan vi har också samarbetat med våra vänner på CNet att erbjuda ännu en tjänst till er alla. Genom att använda CNets sökmotor Shopper.com kan vi ge dig ytterligare en pool av leverantörer att söka från den är kontrolleras av CNet. Du kan gå igenom dessa resultat genom att klicka på länken CNet Pricing i den näst sista kolumnen till höger.

Om det finns några problem med guiden eller om en leverantörs prissättning ändras dramatiskt, var noga med att skicka ett e-postmeddelande till författaren som anges längst upp på sidan så vidtar vi lämpliga åtgärder. Kom ihåg att även om vissa leverantörer kan vara billigare listar vi bara de som har generellt positiv feedback från ett anständigt antal konsumenter. Som vanligt, om du har några frågor, kommentarer eller förslag känn free att mejla oss eller posta i AnandTech-forum.

Se även till att kolla in AnandTechs forum för heta erbjudanden för ännu fler fantastiska köp av CPU, grafikkort och annan teknik.

varning

AnandTech stöder inte någon leverantör som anges i följande prisguide. AnandTech säljer inte positioner på Prisguiden. AnandTech eller någon av de leverantörer som anges i denna guide garanterar priserna som presenteras på följande sidor.

Denna vecka

Det andra februarinumret av vår prisguide för CPU och grafikkort avslöjar inga drastiska prisförändringar. Priserna fluktuerade lite den här veckan, vilket resulterade i lägre priser igen.