Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Prisguide för CPU och grafikkort varje vecka: 2:a upplagan december 2000

Introduktion

Välkommen till den sjätte delen av vår veckovisa prisguide för CPU och grafikkort. Vi publicerar den här artikeln för att hjälpa dig som konsument att hitta de bästa erbjudandena på internet. Allt det tråkiga arbetet som att hitta de bästa priserna och hitta välrenommerade återförsäljare har redan gjorts så allt man behöver göra är att ta reda på vilken produkt som är rätt för dem. Som alltid uppmuntrar vi läsaren att undersöka varje återförsäljares tillförlitlighet innan du beställer, men vi har tagit bort typiskt problematiska sådana från våra prisguider.

Om du stöter på några problem med en leverantör på vår lista, vänligen maila oss, så vidtar vi lämpliga åtgärder. Kom ihåg att vi endast kommer att lista leverantörer med positiv kundfeedback. Om du har några förslag, tveka inte att meddela oss.

Se även till att kolla in AnandTechs forum för heta erbjudanden för ännu fler fantastiska köp av CPU, grafikkort och annan teknik.

varning

AnandTech stöder inte någon leverantör som anges i följande prisguide. AnandTech tar inte emot några reklamavgifter eller/och sponsringskontrakt från de listade leverantörerna. Alla åsikter som uttrycks av listade leverantörer återspeglar inte AnandTechs åsikter.

AnandTech, eller någon av de nämnda leverantörerna garanterar att priserna som anges i denna guide.

Denna vecka

När julruschen börjar sprudla har priserna på CPU och grafikkort kommit till sin lägsta punkt på året. Denna låga punkt skiljer sig dock inte nämnvärt från de priser som nämndes i vår guide för två veckor sedan. Intels 1,4 GHz Pentium 4 har brutit barriären under $600 och kan nu betraktas som en avancerad lösning under vissa omständigheter.

Även om AMD officiellt har släppt sina efterlängtade 133MHz-processorer, är de fortfarande praktiskt taget omöjliga att hitta som enskilda processorer. Prissänkningarna på Thunderbirds och Athlons saktar också ner, men det finns fortfarande massor av spännande köp.

Även om NVIDIA nyligen förvärvade 3dfx, ser vi ingen större förändring i priserna för något av märkenas kort. ATI är dock en annan historia och, som du kommer att se, finns det några bra köp där ute på Radeon-serien.