Prime Gamings gratisspel kommer med Star Wars och mycket skräck

0 Shares

Oktobers gratisspel med Prime Gaming

Genom att utnyttja det faktum att oktober är Halloween-månaden verkar det som att Amazon har velat erbjuda några skrämmande upplevelser att fira dessa datum med. Det är därför vi ska hitta några skräckspel, även om äventyr och ett och annat fantastiskt spel inte kommer att saknas heller. Och allt som alltid utan att spendera en enda euro. Detta är listan över spel som kommer gratis med Prime Gaming;

Star Wars: Squadrons

Star Wars-skeppsspelet med vilket du kan lotsa de bästa fighters från Galactic Empire kommer helt gratis. Välj sida och gör dig redo att fördjupa dig i verkliga strider, njut av otroliga miljöer baserade på berättelserna om den mest kända rymdsagan i filmhistorien.

Alien: Isolering

Ännu ett fantastiskt spel som kommer gratis med denna månads kampanjer, och var försiktig eftersom det kommer få dig att svälja hårt vid mer än ett tillfälle. Vi pratar om Alien: Isolation, den välkända överlevnadsskräcken baserad på Alien som med sina mörka korridorer och den kontinuerliga jakten på xenomorfen kommer att få oss att ha det riktigt dåligt vid mer än ett tillfälle. Göm dig i garderober, under bord och i ventiler för att undvika att springa in i insekten. Seriöst, du kommer att ha det riktigt dåligt.

Ghostrunner

I denna futuristiska och postapokalyptiska värld kommer vi att behöva sätta oss i skorna på denna märkliga blodtörstiga samuraj som med slag med sin katana kommer att stycka allt som läggs framför honom.

Song of Horror Complete Edition

Ännu en titel att vara rädd med. Det är ett tredjepersonsäventyr med en fast kamera (som den klassiska Resident Evil) där vi kommer att behöva ta itu med The Presence, en mystisk enhet mot vilken vi praktiskt taget ingenting kan göra.

Red Wings: Aces of the Sky

Följ med den röda baronen i detta arkadflygplan inspirerat av första världskriget.

Wallace & Gromits stora äventyr

Ett fantastiskt äventyr utvecklat av den omisskännliga Telltale Games-studion. Den här gången kommer vi att njuta av ett episodiskt grafiskt äventyr baserat på de berömda animerade plasticine-dockorna Wallace & Gromit.

Blå eld

En rolig actionplattform där vi ska resa runt i Penumbras värld, upptäcka mystiska tempel och där du måste visa dina hoppfärdigheter för att ta dig ur de mest komplicerade hindren.

Små robotar laddade

Om du är en pusselälskare kommer denna Tiny Robots Recharged att hålla dig distraherad under lång tid, eftersom du måste lösa många av gåtor och pussel som uppstår i de många minivärldar som du kommer att ha framför dig.

Whisky & Zombies: The Great Southern Zombie Escape

Som väntat kunde oktober månad inte ta slut på zombies, så med Whisky & Zombies: The Great Southern Zombie Escape kommer du att ha hela ransonen med detta äventyr med komiska inslag där vi måste skjuta till vänster och höger vågorna av odöda som kommer att dyka upp på skärmen.

Hemliga filer 3

Den välkända grafiska äventyrssagan dyker upp igen på Prime Gaming med sin tredje del. Precis när Max och Nina skulle gifta sig… arresterade Berlinpolisen Max anklagad för terrorism. Vad hände?

0 Shares