Portronics Power Bun Universal USB Charging Hub lanserades för Rs. 799

Portronics, en tillverkare av konsumentelektronik, har lanserat en ny Universal USB Charging Hub i Indien som heter Power Bun. Den multifunktionella enheten har 3 USB-portar med en utgång på upp till 2,4 A och 2 220 V 10 A nätkontakter.

Enheten är utformad för att vara en enda laddstation med sin universella design. De tre USB-portarna är klassade till 5V / 2.4A och är placerade under två vanliga 220V 10A växelströmsportar. Både strömkontakterna och USB-portarna kan användas samtidigt med Intelligent Charging Technology som matchar kraven på smarta enheter. Det kan ladda upp Android-smarttelefoner, iPhones, iPads, surfplattor, Bluetooth-hörlurar,
Kraftbanker, Mp3-spelare och andra 5V USB-enheter.

Produkten är BIS-certifierad och erbjuder överspänningsskydd och är brandhämmande och täcker upp till 750 grader Celsius med sitt högkvalitativa starka ABS-plastmaterial. Den är perfekt för kontorsbruk där laddning av flera enheter vid on-time krävs. Det finns också en plats överst på stationen där användarna kan placera sin telefon när de laddas.

Portronics Power Bun finns bara i vit färg och finns att köpa på både Amazon och Flipkart till ett pris av Rs. 799.

Relaterade Artiklar

Back to top button