Portronics Harmonics Twins II verkligen trådlösa öronproppar lanserades för Rs. 2499

Portronics, en tillverkare av ljudelektronik, har utökat sitt trådlösa ljudutbud med lanseringen av deras nya Harmonics Twins II. Den andra generationens enhet har en uppdaterad design, Bluetooth 5.0, IPX4-klassning och pekreglage.

Designen har uppdaterats från en Samsung Galaxy Earbuds-design till en mer AirPods-design med en utdragbar pinne på varje öronsnäckor. Den är fortfarande lätt och kommer att ha en bekväm passform med som kan säkerställas med de medföljande 3 silikonspetsarna. Den har också IPX4-motståndskraft mot vatten och svett, vilket gör dem bra för träning.

Genom att använda Bluetooth 5.0 LE för sin trådlösa anslutning är öronsnäckorna mycket energieffektiva och ger dem en bra batteritid. Portronics kräver upp till 4 timmars kontinuerlig uppspelning med 40mAh-batterierna inbyggda i öronsnäckorna och det medföljande laddningsfodralet har ytterligare 380mAh litiumpolymerbatteri som ger en total lyssningstid på ca. 12 timmar.

Hörlurarna har också pekreglage nära toppen av enheten som ger användarna full kontroll över sin uppspelning. Med de inbyggda mikrofonerna kan användarna komma åt sin röstassistent via pekkontrollen och även ha tydliga samtal med sin Acoustic Echo Reduction-teknik.

Portronics Harmonics II finns endast i svart färg och finns till ett pris av Rs. 2499 på Amazon och andra offlinebutiker.

Relaterade Artiklar

Back to top button