POCO X3 GT presenterades med 42 minuters turboladdning

0 Shares

POCO har avslöjat sin senaste prisvärda telefon designad med några överraskande flaggskeppsfunktioner: POCO X3 GT.

POCO, en ganska ny aktör inom teknikvärlden, tillkännagav den globala debuten för sin senaste smartphone, som snart kommer att finnas tillgänglig i regioner inklusive Sydostasien, Mellanöstern, Latinamerika och Afrika.

Med RRP från $ 299, har den nya smarttelefonen ett MediaTek Dimensity 1100 -chip med ett Dual 5G SIM, vilket borde leverera en snabbare CPU och bättre anslutning för sina användare.

Detta är utvecklat på baksidan av en 6nm chipset och är den första POCO -smarttelefonen som är utrustad med denna tekniknivå som bör säkerställa att enheten har imponerande hastigheter och effektivitet.

X3 GT fungerar med hjälp av Arm-Cortex-A78-kärnan, upp till 2,6 GHz och fyra Arm-Cortex-A55-kärnor. Den kraftfulla CPU: n ska göra telefonen till en inhoppning för högkvalitativt spel, kombinerat med en förbättrad niokärnig Arm Mali-G77 GPU med 836 MHz.

Med ett integrerat 5G-modem, dubbla SIM-kortplatser och Wi-Fi 6-stöd är det osannolikt att X3 GT lämnar dig utan en anständig anslutning när du är ute och reser.

X3 GT har också 67W Turbo Charging-teknik som används för att snabbt ladda 5000mAh högdensitetsbatteri. Enheten är den första av POCO: s smartphones med Turbo Charging-teknik, som lovar snabb laddning och massor av påfyllning när du är i kläm.

För att vara exakt kan 67W Turbo Charging -funktionen förmodligen få X3 GT från 0% till 100% på bara 42 minuter.

POCO X3 GT smartphone

När man tittar närmare kamerorna finns det en 64MP trippelkamera, inklusive en 64MP huvudkamera, en 8MP ultrabred kamera och en 2MP makrokamera så att du kan komma nära när du tar foton.

Alla som är delaktiga i att spela in videor på sin telefon kan också bli imponerade, eftersom HDR-inspelning ingår i både framåtvända och bakre kameror samt möjligheten att välja mellan åtta filmfilmer eller fem vloggmallar, så att du kan redigera videor snabbt på språng.

X3 GT har även dubbla högtalare på toppnivå som är certifierade av Dolby Atmos, vilket gör den perfekt för att titta på film och TV eller lyssna på musik.

Och om du är någon som ständigt tappar sin telefon använder POCO X3 GT -skärmen Corning Gorilla Glass Victus.

POCO X3 GT finns i tre färger, Stargaze Black, Cloud White och Wave Blue, och finns i två varianter, 8 GB + 128 GB och 8 GB + 256 GB.

0 Shares