Poco M3 Pro-funktioner som dominerar inmatningsområdet

0 Shares

Poco M3 Pro-funktioner som dominerar inmatningsområdet

Lite har återvänt till marknaden med full kraft i världen, efter att ha tillbringat ett par år i limbo av mobiltelefonmärken. Efter Poco F3 Pro och framgångsrika Poco X3 Pro vill företaget nu lägga till en Pro-modell till sin katalog, endast avsedd att “bryta” nybörjarmarknaden. Naturligtvis pratar vi om Poco M3 Pro 5G .

Pocos konkurrenskraftiga prissättning kan delvis tillskrivas dess strategi att erbjuda det bästa möjliga i sina telefoner och göra det till ett mycket attraktivt pris. De Poco M3 Pro kommer att bli den första 5G-smarttelefonen i ingångssortimentet och nu är det teknikföretagets egna chefer som delar enhetens första officiella egenskaper.

poco m3

Shaping Pocos bästa billiga mobil

Som namnet antyder kommer den här telefonen att vara en förbättrad version av Poco M3 som lanserades i februari förra året. I ett samtal med Android Central bekräftade en företagsledare att den nya telefonen kommer att vara märkets första enhet med en MediaTek Dimensity chipset inuti. Den specifika modellen nämns inte men vi vet att den kommer att ha en prestanda som är 60 % högre än den för den ursprungliga mobilen, tillsammans med 5G-anslutning.

Den kommer också att ha en skärm med hög uppdateringsfrekvens , som är den första i M-serien. Det kommer också att finnas mer RAM och lagring, inte större, men med högre skrivhastighet. En annan intressant funktion som avslöjats av chefen har att göra med programvaran, eftersom det verkar som att Poco vill differentiera sitt eget MIUI-anpassningslager med “speciella funktioner”. Det nya gränssnittet kommer troligen att kallas Litet UI .

Poco M3

Verkligen om vi tar dessa specifikationer och jämför dem med dem Xiaomi-katalogen, eftersom vi redan vet vad varumärket gillar att lansera liknande smartphones med olika namn, detta Poco M3 Pro kan mycket väl vara en berömd Redmi Note 10 5G. Kom ihåg att, vid ovannämnda specifikationer några rader ovan, har denna modell en LCD-skärm med en uppdateringsfrekvens på 90Hz, en MediaTek Dimensity 700-processor, en 48MP kamera tillsammans med ett 5 000 mAh batteri och, uppenbarligen, kompatibilitet med 5G-nätverk .

Det skulle inte vara en extra sak om dessa var egenskaperna som slutade forma det tekniska bladet för Pocos billiga mobila framtid som, vi hoppas, kommer att presenteras under denna månad.

0 Shares