POCO M3 Pro 5G batteri recension och åsikt

0 Shares

POCO M3 Pro 5G batteri recension och åsikt

För närvarande och på grund av dimensionerna på Android-terminaler, som har ökat avsevärt, eftersom deras skärm har gjort detsamma, förväntas de erbjuda autonomi som åtminstone tillåter att överskrida användningsdagen. Vi kommer att berätta om detta är möjligt att uppnå med POCO M3 Pro 5G och även om det uppfyller något annat behov du har i autonomi-sektionen.

En av de första sakerna du bör veta om den här enheten är att den har dimensioner på 161,8 x 75,3 x 8,9 millimeter , vilket inte precis är en överdrift, och att den inte alls kombineras med vikten på smarttelefonen, eftersom denna stannar i 190 gram . Naturligtvis sammanfaller båda egenskaperna när det gäller att låta batteriet inbyggt i telefonen ha en mycket hög strömstyrka. Och terminalen gör inte besviken, eftersom den valda komponenten har 5 000 mAh . Ett varumärke som i princip förutspår väldigt bra saker i de användningstider som det tillåter.

Det är viktigt att nämna några av de hårdvaruelement som är relevanta i förhållande till energiförbrukning. Den integrerade skärmen är en 6,5-tums IPS-typ , vilket i princip är korrekt, men det utnyttjar inte allt det goda som AMOLED-panelerna har i detta avsnitt. Dessutom är processorn en MediaTek Dimensity 700 , som inkluderar 5G-anslutning och även använder en tillverkningsteknik på sju nanometer. Inget spektakulärt, det ska sägas, men det finns heller inget som tvivlar på att den kan erbjuda en bra prestanda i batteritid.

Bra prestanda för POCO M3 Pro 5G på batterinivå

Vi har inte hittat någon sektion där den här smarttelefonen är felaktig när vi mäter batteriets varaktighet på en daglig basis. Det första att säga är att vi har haft inga svårigheter att slutföra en dags användning , även om det är nödvändigt att missbruka den maximala effekten som telefonen erbjuder då och då eller att höja ljusstyrkan till mycket viktiga nivåer. Därför måste det sägas att det överensstämmer utan minsta problem så att du generellt sett är nöjd.

Batteriförbrukning för POCO M3 ProAnvändning av batteri för POCO M3 Pro

Men på grund av den goda laddningen som telefonens batteri har och en hantering som vi tycker är ganska bra uppnådd i det arbete som utförs av mjukvaran (kanske något aggressiv i vad som har att göra med applikationerna som körs i bakgrunden) , vi måste säga att vi har överträffat det tidigare nämnda märket praktiskt taget konstant. Vi har inte nått två dagars användning -även om det var inneslutet-, men att röra en och en halv är vanligt … Och det här är mycket goda nyheter.

Intensiv användning av skärmen, är allt okej?

Det ska sägas att POCO M3 Pro 5G inte gör någon besviken i detta avsnitt, eftersom vi med skärmen på och med en ljusstyrka på cirka 250 nits har uppnått tider som ligger i ett intervall mellan 14 och 16 timmar . Några riktigt bra märken och det gör det väldigt tydligt att detta är en modell som du kan konsumera multimediainnehåll med utan större problem. Ökas ljusstyrkan två gånger så går uppenbarligen tiderna ner, men inte så mycket som man kan tro och det är inte konstigt att få elva eller tolv timmar. Sanningen är att telefonen är väldigt bra här.

Vi har även kollat ​​hur den här enheten fungerar när panelen ständigt är påslagen och kräver mycket prestanda (ett exempel är spel). Här är processorn inte speciellt effektiv, det har varit helt klart för oss, och utan att ge dåliga resultat, eftersom batteriströmmen är mycket hög, måste det sägas att mer kan användas enheten. Men trots det måste man säga att det är fullt möjligt att övervinna åtta timmar match efter match.

En laddning som inte gör dig besviken i POCO M3 Pro 5G

Det första du bör veta är att den maximala snabbladdningseffekten som du hittar i telefonen (uppenbarligen, och på tal om en terminal som har ett rimligt pris, inget trådlöst förstås och det är inte precis något att kritisera), är 18 W. Det är ett korrekt märke och det kommer att vara tillräckligt bra för att leverera. Märkligt nog inkluderar enheten en 22,5 W laddare, mer än den medger -detta är inte ett problem, eftersom den är självmodulerande- och sanningen är att det uppskattas att tillverkaren inte är snål med detta tillbehör.

Med allt vi har sagt när vi kollar vilka hastigheter du kan uppnå när du laddar batteriet, och glöm inte att det har 5 000 mAh, så kan du uppnå mellan kl. 30 och 33 % fyllning genom att ha POCO M3 Pro 5G ansluten för halvtimme till strömmen. Man måste alltid komma ihåg att när man når nivåer över 85% sjunker hastigheten för att inte påverka komponentens livslängd. Faktum är att enheten inte gör en besviken här … men den är inte lika imponerande som den händer med OPPO-modeller, utan att gå längre.

Slutsats vid testning av POCO M3 Pro 5G

Det är möjligt att det kan förvåna dig att vi inte pratar om vad den här telefonen erbjuder i avsnittet Batteri i Inställningar. Men det är inget särskilt anmärkningsvärt, eftersom förutom den vanliga informationen om den återstående tiden med belastningen som komponenten har och användningen som varje applicering av belastningen ger, finns det bara ett sparläge som inte erbjuder något nytt. . När du aktiverar det kommer det alltid att tänka på att det som minskar är att strömmen och vissa delar av operativsystemet förbrukar mindre. Men detta är inte ett hinder för att vara tydlig med att POCO M3 Pro 5G är en telefon som svarar väldigt bra i allt som har med autonomi att göra.

Alternativ för batterier för POCO M3 ProAnvänd appar i POCO M3 Pro

Tack vare den höga batteriladdningen och en bra övergripande förbrukningshantering har känslorna som vi har kvar varit riktigt bra när vi använder enheten som huvudtelefon i vardagen. Dessutom, vi har inte upptäckt problem av något slag i värmen som genereras när man använder snabbladdningen, och det fungerar mycket bättre än förväntat när skärmen är ständigt påslagen. Tja, utan tvekan denna smartphone … så tveka inte att överväga ditt köp, eftersom du kommer att vara ganska nöjd med allt som har att göra med autonomisektionen. Bra jobbat med att göra den här telefonen.

0 Shares