POCO M3 Pro 5G: Bästa fodral för att skydda den från stötar

0 Shares

POCO M3 Pro 5G: Bästa fodral

För bara en månad sedan presenterades en av de mest överraskande mobilerna i Androids nedre mellanklass. Vi hänvisar till POCO M3 5G , en smartphone från den kinesiska tillverkaren som har mycket att erbjuda oss och till ett mycket överkomligt pris. Av denna anledning, om du ska skaffa den här telefonen, är det dags att leta efter de bästa skalen för att ta hand om den innan eventuella stötar och repor.

Och även om den precis har anlänt till Spanien relativt nyligen, kan vi hitta ett brett utbud av fodral som vi kommer att ta hand om och lyckas ge en ny touch till vår POCO-smarttelefon. Stanna därför för att se vilket skydd som är idealiskt för dig och för denna terminal med en nyfiken design på baksidan. Dessutom kommer vi att förklara hur du ska välja överdrag baserat på dess egenskaper och komponenter.

POCO M3 Pro 5G

Egenskaper för ett bra fall

Innan du kan lära dig de olika skydden som vi ger dig idag för denna Xiaomi-terminal, måste du veta hur du väljer bra enligt dina behov. Och framför allt i förhållande till de egenskaper som utgör ett specifikt fall . Om vi ​​letar efter en som klarar alla typer av stötar och repor, bör vårt val vara en som har militärt skydd.

Å andra sidan, om vi föredrar den där vi kan visa upp mobilens ursprungliga utseende med kan vi leta efter en med följande element för att uppnå både ett bra skydd och den transparens som säkerställer att vi visar mobilens design:

  • Förstärkta hörn.
  • TPU silikon.
  • Gör det anti-gulning.

Å andra sidan, om vi är människor som lider när vi tar upp mobilen och är rädda för att den ska glida igenom händerna på dem, kommer vårt bästa alternativ att vara ett robust alternativ. Mer än något annat för att de kommer att ge oss det nödvändiga greppet så att det inte glider genom våra händer. Eller, om du föredrar att ha totalt skydd utan att behöva ta till ett skärmskydd som härdat glas, är det idealiska alternativet ett bokomslag .

Utöver det kan vi behålla både våra kort och biljetter. Var därför uppmärksam och även om POCO M3 Pro 5G inte visas exakt på bilderna kommer alla fodral som vi visar dig att vara helt kompatibla.

Större skydd för POCO

Detta är ett av de mest älskade alternativen för de användare som letar efter ännu bättre skydd. Dessutom kännetecknas de av att ha en design med större tjocklek än vanligt, både på baksidan och på kanterna. De har mycket absorberande material som kan förhindra skador från nästan alla fall. Och inte bara detta, utan de har vanligtvis ett robust utseende för att förhindra att den mobila enheten glider genom våra händer.

NEIEI Protector

Det första exemplet som vi kan köpa till släpp vår POCO är detta hölje som kan tas isär. Därför, i händelse av att någon av dess delar går sönder, kan den bytas ut och returneras för att ge det bästa skyddet för mobilen. Den som vi presenterar för dig nu är utvecklad med två material som är ganska resistenta mot alla typer av stötar, hybridhård polykarbonat (PC) och termoplastisk polyuretan, som absorberar alla stötar och ger oss den graden av militärt skydd. Dessutom kan vi köpa dem i sex olika färger som du kan se om du går in på följande länk.

Grunden för POCO M3 Pro 5G

AROYI omslag

Vi står inför en robust sådan som vi inte bara tittar på erbjuder oss en tjock profil och material som absorberar stötar och undviker repor mycket effektivt. Även om vi, förutom att helt skydda hela terminalens struktur, kommer att ha specifikt skydd för en av de väsentliga komponenterna i den här telefonen, till exempel kameran. I grund och botten för att vi kommer att ha ett skjutskydd specifikt för kameran, så när vi inte använder det är det helt skyddat. Dessutom är den gjord av polykarbonat.

Grunden för POCO M3 Pro 5G

Robust hölje

Detta är ett av de bästa alternativen som vi kan köpa från vår terminal, eftersom det ger oss ett bra skydd mot fall och stötar. Den har två delar av TPU , en styvare del som kommer att vara huvudbasen i dess struktur, och en styvare. Därför är det ett av alternativen som vi kan ta hänsyn till för vår terminal, eftersom den ger oss ett bra skydd mot fall och stötar.

Grunden för POCO M3 Pro 5G

Och det är inte allt, sedan det har varit tillverkad under en kombination av silikon, plast, TPU och polykarbonat , med anti-chock i sina fyra hörn. Och som extra kommer vi att ha ett skydd för M3 Pro-skärmen. Bilden som visas överensstämmer dock inte med M3 Pro 5G, men den som kommer till oss kommer att vara uttryckligen designad för denna modell.

Behåll den ursprungliga designen på M3 med dessa fodral

Det klassiska transparenta silikonfodralet är säkert ett av de bästa valen för att fortsätta visa upp designen på vår nya terminal. Samtidigt kommer vi att kunna skydda den från eventuella oavsiktliga stötar och repor som kan bäras med oss ​​dagligen. Av denna anledning är silikon alltid de första som alla tänker på för sin telefon.

Ivoler skydd

Dessa silikon- och genomskinliga ivoler-märken kommer att vara ett bra alternativ för de användare som vill ge sin POCO-enhet större skydd till dess fyra hörn och hålla i sikte all den fantastiska designen som denna Xiaomi-terminal ser ut. Med detta kommer vi att njuta av ett skydd som bättre anpassar sig till storleken och formen på vår telefon. Dessutom är den lättare än andra tidigare alternativ som vi har presenterat. Tillverkad av silikon och TPU , och bäst av allt, det är anti-gulning.

Grunden för POCO M3 Pro 5G

Ett ultratunt fodral från Kiewhay

Sedan står vi inför detta ultratunna och genomskinliga fodral är gjord av anti-gult TPU-gelmaterial som kommer att ge oss ett bra skydd hela tiden, särskilt vid fall där telefonerna träffar ett av hörnen, och kan i många fall bli buckliga. Vi kommer också att kunna undvika olika vattenstämplar, fingeravtryck och det kommer inte att bli en gulaktig ton när som helst, så vi kommer att uppnå ett helt rent utseende.

Grunden för POCO M3 Pro 5G

Transparent förpackning om tre

I det här fallet ger vi dig ett erbjudande från SCDMY som har ett paket som erbjuder oss inte mindre än tre silikonfodral till priset av ett . Därför kommer vi alltid att ha en ersättare till hands om vi skulle tappa den, skada den eller slita ut den med tiden och hur vi använder den. Med detta skydd kommer vi att ha POCO M3 Pro 5G helt skyddad. Så vi åtnjuter större säkerhet, eftersom den anpassar sig bättre till storleken och formen på vår telefon tack vare dess silikon- och TPU-material.

Grunden för POCO M3 Pro 5G

Skal för att täcka hela M3 Pro

Låt oss gå med de välkända och så kallade boken, de som haft en viktig berömmelse under lång tid. Och de blev det föredragna alternativet för en del av användare som inte ville ha ett skärmskydd för sina terminaler. Och det bästa av allt är att dessa kännetecknas av två grundläggande punkter. Den första är att vi kan bära både bankkort och biljetter. Och det andra är att de har ett skydd för telefonen som också skyddar den från eventuella oavsiktliga slag.

YIKLA bokhylla

Det första som vi ger dig av denna stil är klassisk boklåda gjord av ett läder tillverkat med högkvalitativt PU. I det här fallet är det svart, och inuti hittar vi en korthållare på vänster sida där vi kan bära våra bankkort. Likaså kommer vi att ha en plånbok precis bakom denna del, så att vi kan förvara dem säkert. Och redan på höger sida är det där vi kan passa in telefonen i en silikon.

Grunden för POCO M3 Pro 5G

GOKEN beskyddare

Därefter går vi med GOKENs varumärkesbokskydd. Men den här gången kan vi ha en extra plånbok på utsidan av den , som kan ses på bilden. Dessutom är den gjord av TPU, silikon, läder, läder, polyuretan och polykarbonat. Den kan till och med köpas i tre olika färger: blå, brun och svart. Och en annan av fördelarna som det ger oss är att vi inuti kommer att fortsätta ha både en plånbok för att lagra sedlar eller mynt och de kort vi vill ha.

Grunden för POCO M3 Pro 5G

TOPOFU spegeleffekt

Slutligen, även om denna typ av skydd i allmänhet kännetecknas av det enkla faktum att kunna bära bankkort, såväl som sedlar. I det här fallet kommer vi inte att ha denna extra faktor, men vi kommer att kunna bevara den ursprungliga designen på din M3 Pro 5G och skydda hela strukturen på vår mobila enhet. Dessutom har den en dubbel struktur av högkvalitativt syntetiskt läder, hårt polykarbonat och silikon. Så vi kommer att kunna skydda både skärmen från smuts, repor, fläckar och slitage.

Grunden för POCO M3 Pro 5G

0 Shares