Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

POCO F4 GT: bästa gamer-mobiltelefon för R$ 2 630

O PEOPLE F4 GT lanserades denna vecka som ett utmärkt alternativ som kommer med den kraftfulla Snapdragon 8 Gen 1. Fokuserad på valuta för pengarna kan den nu köpas för cirka 2 600 R$, under vad konkurrenterna som säljs i Brasilien kostar över 4 000 R$.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Förutom den utmärkta processorn har den även modern LPDDR5 RAM och UFS 3.1-lagring, vätskekylningssystem, AMOLED-skärm och flera funktioner fokuserade på gamerpubliken.

Hur man köper

För att köpa POCO F4 GT för R$2 632 under de närmaste dagarna, besök den här länken till den officiella Poco-butiken på Aliexpress.

POCO F4 GT har Snapdragon 8 Gen 1 och Liquid Cooling

Som nämnts ovan är POCO F4 GT helt fokuserad på spel. Och ingenting är mer irriterande än att spela ett spel och din mobiltelefon börjar bli varm och förstör ditt spel.

För att uppnå detta har den ett nytt system för flytande värmekylning. Kallas LiquidCool Technology 3.0, det kommer att bli ett mer sofistikerat kylsystem även i mer kraftfulla och intensiva spelsituationer.

120W laddning: bara 17 minuters laddning

En annan höjdpunkt i POCO F4 GT är det traditionella laddningssystemet som används på Xiaomi-smarttelefoner. Hos POCO heter den HyperCharge och har 120 W effekt.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Med detta kan den ladda 4 700 mAh-batteriet på bara 17 minuter. Om du spelar spel medan du laddar, säger POCO att hela laddningstiden, även när du spelar spel, är 27 minuter (vilket vi aldrig rekommenderar att du gör).

Dess skärm är 6,67 tum och är AMOLED, med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och en pekrespons på 480 Hz. Upplösningen är Full HD+ och är 10-bitars, vilket genererar mer exakta färger i spel.

POCO F4 har triggerknappar

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Fortfarande fokuserar på spel, POCO F4 har magnetiska popup-utlösare som tar spelupplevelsen till en annan nivå, jämfört med konkurrenterna. De sitter på sidan av enheten och har ett magnetiskt levitationssystem som kan säkerställa 1,5 miljoner tryck utan problem.

Tekniska specifikationer för POCO F4 GT

  • Snapdragon 8 Gen 1-processor
  • 120Hz AMOLED-skärm
  • 480Hz beröringssvarsfrekvens
  • 120W snabbladdning
  • Pop-up magnetiska triggers
  • 64 MP huvudkamera
  • LiquidCool 3.0 tangentbordsavledningsteknik
  • 4700 mAh batteri

Det är värt att komma ihåg att kampanjen är under en begränsad tid, så skynda dig att köpa. Även om ditt fokus inte är spel, har den fortfarande riktigt bra och över genomsnittet specifikationer för detta pris.