Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Poco F3 GT India lansering bekräftad; Här är vad du kan förvänta dig

Poco F3 GT India-lanseringen har bekräftats av varumärket för Q3 2021. Det unga varumärket riktade sig nyligen till budgetspelarna och det kommer också att vara fallet för Poco F3 GT. Intressant är att Poco F3 GT kommer att efterträda Poco en av de mest framgångsrika telefonerna någonsin – Poco F1 (recension).

Poco F3 GT-meddelandet delades via ett teaser-inlägg på Twitter. det avslöjar närvaron av MediaTek Dimensity 1200-chipset under huven och Q3, 2021, vilket innebär att det sannolikt kommer att vara i juli 2021.

“Låst och laddat, finger på avtryckaren Nästa F är närmare än du trodde. Bra saker kommer till dem som väntar, bästa saker till dem som aldrig ger upp! ” tweeten läst, vilket tyder på närvaron av utlösare för spel.

Poco F3 GT specifikationer och funktioner

Poco F3 GT ryktas om en ny version av Redmi K40 Game Enhanced Edition i Kina redan i april 2021. Om det är sant kommer Poco F3 GT att ha en 6,67-tums full HD + AMOLED-skärm på toppen. Skärmen har ett bildförhållande på 20: 9 och Corning Gorilla Glass 5-skydd.

Som bekräftats av varumärket kommer den prisvärda speltelefonen att drivas av MediaTek Dimensity 1200 SoC med oktakärnor. Intressant är att kommande Realme X7 Max också har samma chipset som Poco F3 GT. Vi förväntar oss att Poco F3 GT innehåller 6 GB RAM-minne med minst 128 GB UFS 2.2-lagring.

För foton och videoklipp är det troligt att Poco F3 GT har en trippel bakre kamerainställning med en 64-megapixel primär sensor med ett f / 1.7-objektiv, tillsammans med en 8-megapixel ultravidvinkelsensor och ett 2-megapixel makro sensor. Den kommer också att ha en 16 megapixel selfie-kamerasensor på framsidan.

Anslutningsalternativen på telefonen inkluderar en USB Type-C-port och WiFi-6. Telefonen ska ha en sidemonterad fingeravtrycksläsare.

LÄS OCH: Oppo Reno6 Pro + anländer med en 50MP kamera och SD 870 SoC

Vad är Poco F3 GT förväntade pris i Indien?

Eftersom det förväntas vara en ny version av Redmi K40 Game Enhanced Edition kan vi få en grundläggande uppfattning om dess prissegment. Vi förväntar oss att Poco F3 GT kommer att prissättas i Indien till cirka 20 000 Rs. Naturligtvis kommer varje förändring av tull och beskattning från regeringen att påverka den officiella prissättningen som vi kommer att lära känna inte innan den officiella lanseringen.

För de senaste tekniska nyhetsuppdateringarna, recensionerna och mer exklusivt innehåll, följ oss på Google Nyheter, Facebook, Twitter och Instagram.