Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Playgo Flaunt recension

Playgo lanserade nyligen det trådlösa headsetet Flaunt (N35) med halsband. Den har stöd för Bluetooth 5.0, har 10 mm EBEL (Enhanced Bass and Extra Loud) drivrutiner för skarpt ljud och lovar upp till 14 timmars uppspelning. Låt oss dyka in i recensionen för att ta reda på om den här är bra.

Boxens innehåll

  • Playgo Flaunt i Blush Green färg
  • Olika uppsättningar örontips (små och stora)
  • USB Type-C-kabel
  • Användarmanual

Headsetet har en lätt design. In-ear buds har vinklade spetsar som passar perfekt i dina öron och kommer även med öronfenor, så att de inte faller ut lätt även när du tränar eller springer. Det finns en liten tråd som förbinder öronsnäckorna och nackbandet.

Baksidan av öronsnäckorna är magnetiska som snäpper ihop när de inte används, men de har ingen automatisk anslutning. Det ser ut som metall, men företaget säger att det är plast med metallbeläggning.

Det finns ett Play-märke på vänster sida. På höger sida finns volymkontrollknappar, mikrofon och en power/multifunktionsknapp. På samma sida finns en USB Type-C-port under luckan. Du kan också se en LED-indikator som lyser i blå och röda färger. Eftersom den kommer med IPX4-klassificering tål den svett och lätt regn, men du kan inte sänka ner den i vatten.

Du kan också använda multifunktionsknappen för att spela upp eller pausa, svara, avsluta eller avvisa ett samtal och använda volymknappen för att byta spår.

Fungera Handling
Spela upp/pausa, svara på ett samtal, avsluta ett samtal Tryck en gång på multifunktionsknappen
Avvisa samtal Tryck länge på MFB i 2 sekunder
Återuppringning Dubbelklicka på MFB
Nästa spår och Sista spår Tryck länge på vänster eller höger volymknapp
Röstassistent Tryck och håll ned MFB i 2 sekunder

Ljudkvalité

När det gäller ljudkvaliteten erbjuder dessa hörlurar ganska bra ljudkvalitet med anständig mängd bas med 10 mm EBEL-drivrutiner, men mitten är något matt jämfört med bas. Volymen var bra, och den är tillräckligt hög i 60 % eller 70 % volym. Den har AAC-codec, vilket är bra med tanke på priset. Det finns inget spelläge med låg latens, så du kommer att märka en liten latens i spel.

Den har ingen aktiv brusreducering, men öronsnäckorna erbjuder en anständig mängd ljudisolering tack vare den vinklade designen på öronpropparna. Samtalskvaliteten är tydlig i de flesta fall, men den kanske inte är den bästa i trånga, bullriga miljöer eller när du cyklar eller cyklar eftersom för mycket vindbrus inte elimineras.

Anslutning och parning

Bluetooth-headsetet stöder Bluetooth 5.0, så du kan ansluta det till Android- och iOS-enheter. Den paras ihop med din telefon snabbt, bara genom att hålla ned multifunktionsknappen i 3 sekunder för att gå in i ihopparningsläget. Du behöver bara välja PlayGo N35 för att para ihop hörlurarna. Du får röstfeedback när den går in i parningsläge och när den ansluter framgångsrikt. LED-lampan blinkar när den parar ihop och stannar när ihopparningen är klar. Det finns inget stöd för flera punkter, så du kan inte ansluta två enheter åt gången.

Batteri-liv

Med 130mAh-batteriet på headsetet utlovar företaget cirka 14 timmars batteritid. Jag fick drygt 14 timmars batteritid när jag lyssnade med 60 till 70 % volym. Batteritiden kan variera beroende på användning och lyssningsvolym. Att ladda headsetet från 0 till 100 % tar nästan 2 timmar. Den har inte stöd för snabbladdning.

Slutsats

Sammantaget är Playgo Flaunt ett anständigt halsbandsheadset för priset av Rs. 1199, men det är en enorm konkurrens från flera företag i sortimentet. Den erbjuder en kraftfull bas, anständig batteritid, kommer med USB Type-C-port och har också stöd för AAC-codec. Önskar att den hade ett dedikerat spelläge för en upplevelse med låg latens. Den finns tillgänglig från SPELA e-butikoch Amazon.in.