Pixel 6-operatörens nya tillkännagivande bekräftar rykten om releasedatum

0 Shares

Den australiensiska operatören publicerade en annons för den 19 oktober, datum som förmodligen läckt ut av Google själv för att lansera Pixel 6

Google publicerade en Pixel 6-teaser för några veckor sedan efter lanseringen av den femte och möjligen sista betaversionen av Android 12. I den 30 sekunder långa videon ger Google en snabb men tydlig titt på designen av Pixel 6 och av de olika färgerna som den kommer att finnas tillgänglig och även ett tänkt släppdatum: 13 oktober. Nu har en australisk operatör typ bekräftat datumet

Google fick också en glimt av sitt nya Tensor-chip i videon, SoC som kommer att driva Pixel 6-serien. I teasern frågar Google: “Tänk om smartphones inte bara var smarta?” och “Tänk om din telefon såg vem du är?” Pixel 6 kommer tydligen att vara svaret på detta med sina “lärande”, “evolution” och “anpassnings”-funktioner.

I slutet av videon avslöjar Google att Pixel 6-serien kommer att släppas under hösten (mellan september och december).

Google lade upp en Pixel 6-teaser på Instagram med texten “Certified Pixel Lovers”. Bilden som delas av Instagram-kontot “Made by Google” visar de olika Android 12-widgetarna i Material You-gränssnittet som kommer att utrusta Pixel 6.

En närmare titt på klockwidgetarna på bilden avslöjar ett datum “tis 19” (tisdag 19). Det finns rykten om att Google kommer att förbeställa Pixel 6 den 19 oktober, vilket är det enda datumet kvar i år där den 19:e i månaden infaller på en tisdag.

Ännu fler bevis pekar mot den 19 oktober

Den australiensiska operatören Telstra visar en ny annons på Facebook som ytterligare bekräftar lanseringsdatumet för Pixel 6-serien den 19 oktober. Detta är samma datum som är synligt i klockwidgetarna som visas i Instagram-inlägget ovan. Annonsen uppmuntrar dig att anmäla ditt intresse för det kommande schemat för en chans att vinna en sportupplevelse på Marvel Stadium.

Facebook-annons som visar Pixel 6 releasedatum 6 i Australien

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

0 Shares