Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Pioneer lanserar DDJ-FLX4 & DDJ-FLX6-GT DJ-kontroller med stöd för Traktor, Virtual DJ och Serato DJ

Det var ett tag sedan, men nu har Pioneer meddelat lanseringen av två nya DJ-kontroller: DDJ-FLX4 & DDJ-FLX6-GT.

Rekkerd rapporterar att DDJ-FLX4 är varumärkets nya DJ-kontroller på ingångsnivå. Även om den använder många funktioner du hittar på DDJ-400, är ​​den användarvänliga layouten på DDJ-FLX4 inställd på att göra blivande DJ:s att lära sig färdigheterna enklare. Samtidigt ersätter DDJ-FLX6-GT DDJ-FLX6…

Pioneer DDJ-FLX4

Pioneer DDJ-FLX4 är en ny DJ-kontroller på ingångsnivå som använder många egenskaper hos DJ-kontrollern DDJ-400. Dess användarvänliga layout är dock inställd för att göra det lättare att lära sig DJ.

DJ tekniska verktyg rapporterar att du, till skillnad från DDJ-400 som är begränsad till Pioneers rekordbox, faktiskt har ett urval av DJ-programvara som du kan mixa musik med. Dessutom kan du använda free Prestandaläge för rekordbox på Mac- och Windows-system, men i början av 2023 får rekordbox för iOS och Android en stor uppdatering. Som ett resultat kommer du att kunna använda DDJ-FLX4 med din iPhone, Android-smarttelefon, iPad eller Android-surfplatta!

Under tiden kommer Serato DJ Lite free med DDJ-FLX4, och du kan uppgradera till Serato DJ Pro genom att köpa en licens eller prenumerera. I slutändan kan du spela spår från din dator hårddisk eller låtar från TIDAL, Beatport, Beatsource och SoundCloud Go+ (betalda prenumerationer kan krävas).

DDJ-FLX4 är till försäljning för $299.

Pioneer DDJ-FLX6-GT 4

DDJ-FLX6-GT är en 4-kanals DJ-kontroller som ersätter DDJ-FLX6-kontrollern. Den nya iterationen ger en ny design, ett nytt färgschema och stöd för Virtual DJ!

DDJ-FLX6-GT:s nya utseende och dess fullstora jog-hjul med sin grafitfärg, metalliska struktur och gummibeläggning på deras yttre ringar ger den nya kontrollern en djärv ny känsla och förbättrad spelbarhet. Och resten av kontrollern har också en ny sofistikerad design med en mattgrå färg över hela kroppen.

Precis som DDJ-FLX4 låter FLX6-GT dig ansluta till en mängd olika programvaror. Du kommer att ha tillgång till free version av Virtual DJ, och free kompatibilitet med rekordbox och Serato DJ Pro.

Du kan dock använda den virtuella DJ-mjukvaran med den ursprungliga DDJ-FLX6 DJ-kontrollern genom att uppdatera v:n på kontrollenheten till den senaste versionen.

Slutligen kan du också använda Native Instruments TRAKTOR PRO 3 DJ-kontroller med DDJ-FLX4 & DDJ-FLX6-GT 4, men du måste ladda ner viktiga mappningsfiler (TSI-fil).

DDJ-FLX6-GT är tillgänglig nu för $649.