Photoshop Online: Se de 6 bästa gratisalternativen för dig

När det kommer till online fotoredigerare väljer de flesta Photoshop online. Men har du någonsin använt det och inte tyckt om det, eller har du stött på många svårigheter? Så för att hjälpa till, låt oss överväga några andra gratisalternativ som kommer att tjäna både personliga och till och med professionella syften.

I den här artikeln hittar du:

Photoshop online inte längre, se andra alternativ

1.Pixlr

pixrl är ett alternativ till online photoshop

Pixlr är en direkt konkurrent till Photoshop. Det ersätter inte programmet helt, men det kan möta de flestas behov. Den är specialiserad på bildredigering när du behöver grundläggande funktioner, men den har några avancerade saker som lagerstöd eller redigering av lager.

2.Online bildredigerare

Online Image Editor en enkel och mycket lättanvänd redigerare

En annan sida du kan använda för att göra snabba redigeringar online är Online Image Editor. Den är idealisk för personer som inte vill göra stora förändringar i sina bilder utan bara vill göra lätt retuschering. Allt är möjligt att göra med några få steg och några få klick. Sajten fungerar på flera språk, ett av dessa språk är brasiliansk portugisiska.

3. Foto Flexer

Fotoflexer är ett onlinealternativ för att redigera dina bilder

Foto Flexer erbjuder många grundläggande bildredigeringsverktyg, du kan använda absolut allt utan problem. Webbplatsen tillåter import från webbplatser som Facebook, Flickr, Picasa och Photo Bucket. För att utföra dessa importer behöver du bara logga in. Webbplatsen tillåter också sekventiell redigering och stöd för redigering av lager. Enkelt, praktiskt jämfört med Photoshop Online.

4. Foto

Fotor är det enklaste sättet att redigera dina foton online

En annan sida som sticker ut för att vara enkel och praktisk är Fotor. Det är utmärkt för grundläggande bildredigering. Förutom att vara intuitiv är prestandan väldigt lätt. Till skillnad från de flesta fotoredigerare, påverkar den här inte prestandan på din dator eller mobiltelefon alls.

När du går in på webbplatsen har du tre alternativ: redigera ett foto, göra ett collage eller skapa en teckning från grunden. Beroende på ditt mål kommer du att upptäcka att sidan är mycket komplett och enkel. Med flera uppsättningar bildredigeringsverktyg kommer du inte att ha några svårigheter.

Du hittar bildfilter, kan skapa nya montage och använda färdiga mönster för saker som inbjudningar, banderoller och visitkort.

Det kan låta otroligt, men det här verktyget rekommenderas inte för dem som vill ha avancerad redigering. Webbplatsen utför bara vad den lovar, enkelhet och lätthet vid redigering av sina bilder. Definitivt en bra rival till Photoshop Online.

5.Fotogram

Photogramio har flera funktioner

En annan mycket enkel sida, men väldigt komplett, är Photogramio, det är ett bra alternativ till Photoshop Online. I den hittar du en mängd olika penslar, fokusjustering, färger, ljusstyrka, olika effekter, ramar, klistermärken och mycket mer.

Använd detta kompletta verktyg nu och njut mycket av det. Det är värt att notera att den enda svagheten är att sajtens portugisiska inte är perfekt.

6. Landskap

Landskap är enkelt och enkelt att redigera dina bilder

En professionell fotoredigeringswebbplats är Landscape. Om du arbetar med innehållsproduktion för sociala nätverk eller vill lägga upp perfekta bilder i idealiska storlekar är den här sidan den bästa för det. Det gör absolut allt utan att påverka kvaliteten på dina bilder alls.

Landskap är ett verktyg skapat speciellt för dig som har problem med enkel fotoredigering och har svårt med fotostorlek. Det är extremt enkelt, du kan gå in på sidan, ladda upp ditt foto och ha kul.

Som vi sa är sajten väldigt komplett och visar sina egna utgåvor för varje socialt nätverk du ska lägga upp. Det sträcker sig från foton till inlägg till banners. Webbplatsen låter dig också ladda ner bilderna i zip. Du kan använda den under en period av 30 dagar och bedöma hur bra den är för dig. Om du inte gillar det kan du gå tillbaka till Photoshop Online.

Slutsats

Med den här omfattande guiden kommer du säkert att tänka efter innan du använder Photoshop Online. Han kanske inte är ditt förstahandsval längre. Av allt vi har sett här, vilken gillade du mest? Vilken kommer du att använda först? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button